2bebekbiranne55 Kızlar sormak istediniz ne varsa sorabilirsiniz sabah 9,5 da kavuştuk şükür ikimiz de iyiyiz 3800 görünüyordu 3540 50 cm doğdu minik adam ve abisiyle yeni hayata merhaba diyeceğiz artık 😍
elifcemerve 2bebekbiranne55 siz mi tercih ettiniz öyle mi gerekti? Ben sanırım korkuyorum ve sezaryen istiyorum
Civcivim33 2bebekbiranne55 hayırlı olsun canım 🙏🏻 neden 38. Hafta da genelde 39 bekleniyor sezeryan doğum için
eskus Kilo kaybı olmuş hali mi yoksa ultrasonda yanlış mı çıkıyor benim de 38 de olacak ondan sordum💖
Es07 Canım güle güle sağlıkla büyüt Çok sevindim Darısı bize inşallah Sezaryen oldun sanırım Yarın narkoz muydu?
2bebekbiranne55 hllvrl şuan iyiyim kendim kalkabiliyorum lavobaya gidebiliyorum biraz da size bağlı bol yürüyüş
2bebekbiranne55 Yazmelegi_ spinal di ilk sezeryanıma göre daha hissetmedim sanki bu daha kolay geçti üşüme titreme bile yaşamadım odaya çıktığım da
Civcivim33 2bebekbiranne55 benim de yarın tam 37. Hafta oluyor tarih olarak ben de 38 de istiyorum devlet hastanesi takipliyim acaba yapar mı 39 da alıyoruz demişti daha önce
Civcivim33 aleyy53 bence de öyle devlet Hastanesi’ne gidiyorum 39. Hafta içinde alıyoruz demişti ekstra acil bir durum olmazsa
2bebekbiranne55 Es07 hayır hayır düşündüğünüz kadar değil gayet iyiyim şimdi bebeişin topuk kanını aldılar
Es07 2bebekbiranne55 İnşallah ikiniz de iyi olun canım Annelik bambaşka bir şeymiş Daha doğmadan bunu anladım 🤲🏻🐣🤗🧸🤰🏻😌🤱🏻