babygirl02 Kızlar bebeğimin sarılığı 10 çıktı doktor 18 olduğu zaman sarılık olmuş oluyor bebekte sarılık yok dedi ama bazı yerlerde de 5 ve 8 üstü sarılık diye duydum ve korktum bebeğimin sarılık değildir dimi kızlar ya kafam karıştı iyice
hazalimanli babygirl02 18 hastaneye yatış sınırıdır diye biliyorum,gözünün beyazında sararma var mı ya da gövdenin üst bölgesinde parmakla basınca dağılan kan hemen toplanıyor mu sarı mı kalıyor
sarilale123 babygirl02 15′ten sonrasını direkt yatış yapıyoruz demişti doktor benim çocuğum öyle yatmıştı 18 çıkmıştı. Şu anda bebeğinizi bol bol emzirin çişini kakasını ne kadar çok yaparsa o kadar çabuk atılıyor vücuttan. Sonrasında uzamış sarılık olmuştu hastaneden çıkınca gözündeki sarılık neredeyse 3 ay devam etmişti gündüzleri tülü perdeyi açıp camın önüne gün ışığına yatırmamı önermişti doktor
Medihabed babygirl02 4 günlük bebeğimde sarılık çıktı değeri 16,16. 17 olsaydı yatışı yapılacaktı 1 gün güzelce besle yarın tekrar getir değeri düşmezse yatış yapacaz dediler
sarilale123 babygirl02 o zaman olan sarılık değeri de çok hızlı düşer bizde çiş sıkıntısı vardı zor yapıyordu bir de anne baba kan uyuşmazlığı olduğu için sarılık oldu sonradan öğrendim bunu bende
babygirl02 Es07 doktorum sarılık değil 18 olduğu zaman sarılık oluyor dedi etrafımda da 5 -8 üzeri sarılık diye duydum kafam karıştı o yüzden
Mammmm babygirl02 varsa sarılık bunu atlatabilrsin bol bol emzirerek korkma sadece bol bol emzir her bebekte sarılık oluyor