Ozy Selim_Alparslan allah anali babali büyürsün sancilarin birdenmi basladi 😊 ayni haftalardaydik seninle ben daha doguramadim 🥴🥴🥴 tam tersi bi enerji geldi bana eskiden ayakda duramiyordum 😂
Ozy Selim_Alparslan birdenmi geldi sancilar off bende öglenden beri yarim bir saat aralikli kasilma var ama dogum sancisi degil 😣😣 doguramiycam bu gidisle bende yarin 39+1 olacagim sen kurtuldun bu dertden 😂😂
mer Benmde hep bu saatlerde asiri hareket birazcik sanci seyim agriyor yuruyemiyorum falan oyle iste. Gozun aydin darisi bana
Selvis Selim_Alparslan Tebrikler 😊 gözün aydın . Senin bebişin tombiş demişti doktor. Gerçekte kaç doğdu ve dikişlerin 😊
Selim_Alparslan Selvis canım vajinal estetik yaptı doktorum hiç doğurmamış gibiyim şuanda zaten dikişlerin az demişti .
Selim_Alparslan Selvis yapmıyor diye biliyorum kuzum benim doktorum bana kıyak yaptı nedense çok şaşırdım Allah razı olsun 🙂 normal Doğum istiyordum ama vajina eski halinde olmayacak diye içim hiç rahat değildi Doğumda öyle söyleyince çok mutlu oldum
Vandb Nisan gelmedi su gelmedi ara ara sancilarim.kasilmalarim oluyor suan vajinaya dogru inanilmaz baski var elimi koydugumda hissedebiliyorim sanki ama sanci gibide bisey yok.normalmi acaba kanala falan yerlesiyor olabilirmi 37 4 teyim bu arada