kesme merhaba geçmiş olsun umudunuzu yitirmeyin Allah yardımcınız olsun. Bende iki gebelik kaybından sonra 3. Gebeliğim serklajlıyım 28. haftada Hunileşme ve kısalma varmış acil yatış yapıldı 13 mm ölçülmüştü o kadar üzüldüm ağladım ki yatış evraklarını dolduramadım ağlamaktan gözyaşlarım sayfayı görmeme engel oluyordu imza atamadım resmen doktorum bu kadar stres yapma stresinde etkiliyor bu durumu bazı gebeler doğuma kadar bu ölçümle gidiyor sakin ol demişti servise çıktım tansiyonum 15ti acil ciğer geliştirici yapıldı iki doz testler tahliller enfeksiyon da çıktı onunla uğraşırken alerjik reaksiyon da geçirdim nerdeyse anaflaksi şok geçiriyordum bebeğimin kalp atımları yükseldi 40 günden fazla hastanede yattım yani ez cümle çok kötü günler geçirdim şimdi 35. haftam bitiyor inanın her gün şükrediyorum bu günleri görebileceğime hiç umudum yoktu o kadar ağlıyordum üzülüyordum ki hep prematüre bebeklere bakıyordum internetten umut arıyordum kendime çok zor zamanlar ama geçiyor yalnız değilsiniz bizlerde yaşadık o günleri sağlıkla hepimiz kucağınıza alıcaz inşallah 🙏 Ayaklarınızı yukarı kaldırın yatın bol bol, su için enfeksiyona dikkat edin zikir çekin gerisi takdiri ilahi..