hosgeldinminik Bebek10 teşekkür ederim 🙏🏻 bende 13+3 de gideceğimde kesin olarak mı söylüyor ihtimal mi diyor acaba ona göre bekleyeyim 😂
suphandurusu Bebek10 16 haftalık benimde hep erkek hissediyordum bacağını açmıyordu dün doktorun ugrasiyla kazayla bacağını açtı geri kapadı kızım olacağını öğrendimm fark etmiyorms demek ki bizim hislerimiz
nursdt Bebek10 hayırlı olsun 😊 bana herkes erkek annesi vibe var sende dedi dedi çocuğum erkek oldu şaşırtmadı bizi 😊 biz de 15. Haftada öğrendik 18 şuan sağlıkla gelsinler inşallah
nursdt Bebek10 sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah nisanın ikinci haftasına detaylı ultrason yaptıracağım şehir hastanesinde randevu bulamıyorum o yüzden Mehmet Şimşek’ten aldım siz randevu alabildiniz mi
Bebek10 nursdt aminnnnn 15 nişana randevu aldım. Tekrar arayacağız kesinleşince dediler. Siz hangi ildesiniz ne kadarmış ücreti
nursdt ela1128 Bebek10 şimdi şehir hastanesi için aradım hemen 13 nisana ışıl Ayhan’a randevu aldım ant merkezdeyiz biz Mehmet Şimşek 6000 demişti
ela1128 Bebek10 erkek senesi sanırım bu sene bizde 1 saat önce öğrendik kağıda yazdı evde açtık 2 erkek annesi oluyorum sağlıkla gelsinler inşallah
salihaturky  az önce geldim Dr birşey demedi chat Gpt erkek dedi nuba göre varmı anlayan?
momrose Bebek10 merhaba doktorumuz bana 12 haftalıkken erkeğe benziyor dedi, ama en erken 14.hafta netleşir dedi biraz erken öğrenmiş olmuşunuz değişme ihtimali de olabilir kesin mi dedi doktor