bsrbrkysr184_ beautiful_ sen esmersin kesinlikle evetttt o kadar eminim gözler koyu kahve saçlar siyah boya var olabilir 😅
beautiful_ Havin49_ ay yok kız öyle değilim görsen daha çok az dersin 😂😂😂 konuşmalarımdan mı büyük diyorsun 😂
Xxx_21 kurkmantosuzmadonna Bende seni tahmin edeyim Kapalısın, gözlerin de kahverengi yada ela diye düşünüyorum açık tenlisin 1 çocuğun var şuan da gebe olabilirsin 27-28 yaşlarındasın diye tahmin ediyorum? Doğru olan var mı
nils_ myangelson Ayy benidee 🤣 canım sen bence açıksın saçların kahverengi gözlerin kahverengi 2 çocuğun vardır 25 26 yasındasındır içimden öyle geçti 🙈
myangelson nils_ seni tahmin edeyimm aciksin sarı saclisin gozlerin kahverengi beyaz tenlisin yaşın da 28 1 tane çocuğun var 😅
myangelson rumeyyurmom hahaah ama göz rengin falan gözükmüyor beyaz tenli çarşaflisin sanırım gözlerin kahverengi mi 😅
annekiz6141 myangelson ahhh canım benim mersi şeker parem 😄😄😂😂 36 yaşına giricem bidahaki ay gözlerim açık kahve saçlarımda siyah beyaz 😄
bsrbrkysr184_ beautiful_ hayır yuvarlak mı kafana ben biraz uzundur dedm di 🤣 yoksa minyon tipli olduğunu düşünüyorum zaten 😅