myangelson Fatma_furkan1996 senin yaşı tahmin etmiyorum yazıyor eğer yaşın oysa 😅 tesettürlü, gözler siyah beyaz tenlisin diye düşündüm bende seni😅
Fatma_furkan1996 myangelson nerde yazıyor kız yaşım profilde mi hiç dikkat etmedim çarşaflıyım canım ben beyaz tenli kahverengi göz rengim 😇
myangelson tembelkiz evet birazdan açıklayacaktı post sahibi az sonraaaa 😂😂😂 Sen tesettürlüsün bence kumral gözlerin yeşil yaşın da 27 1 beben var 😅
myangelson annekiz6141 tamam o zaman fotoğrafta belli olmayan tahminde bulunayim 26 yaşındasın gözlerin siyah saç rengin kahverengi 😅
annekiz6141 myangelson ahhh canım benim mersi şeker parem 😄😄😂😂 36 yaşına giricem bidahaki ay gözlerim açık kahve saçlarımda siyah beyaz 😄
kurkmantosuzmadonna myangelson o zaman kahverengi saçlısın ve beyaz tenlisin. Ay yok ya profildeki ben değilim ben tasvir ettim kendimi yapay zeka yaptı onu shsjsjs
myangelson kurkmantosuzmadonna az sonra açıklayacağım 😂 oğlum uyandı da birazdan gelcem 😅 hii o zaman şöyle tahmin edeyim seni yaşın 30 saçların siyah gözlerin kahverengi beyaz tenlisin 1 tane bebisin var 😅
myangelson Fatma_furkan1996 1996 yazıyor ya kullanıcı adin 🙈 3 tahminden 2 doğru iyi bir oran bence 😅
kurkmantosuzmadonna myangelson çoğunluğu doğru 😃 ay kime ne yorum yapacağımı şaşırdım. Yorumları okumaya çalışıyorum bir taraftan. 😂Çabuk gel.
saziment myangelson açıksın bacım saçların koyu kahve gözler kahverengi tenin buğday 28-30 lu yaşlardasın 2 çocuğun var gibi 😅😅😅
kurkmantosuzmadonna Xxx_21 kapalısın. Beyaz tenlisin. 25-26 yaşlarındasın diye düşünüyorum. Bir çocuğun var.
beautiful_ Havin49_ ay yok kız öyle değilim görsen daha çok az dersin 😂😂😂 konuşmalarımdan mı büyük diyorsun 😂
Xxx_21 kurkmantosuzmadonna Bende seni tahmin edeyim Kapalısın, gözlerin de kahverengi yada ela diye düşünüyorum açık tenlisin 1 çocuğun var şuan da gebe olabilirsin 27-28 yaşlarındasın diye tahmin ediyorum? Doğru olan var mı