aslanbarlasss azra01 Büke ☺️ şuana kadar sadece bi öğrencimde duymuştum çok asil zeki ve çalışkan bi kızdı adına yükselmiştim o zaman ☺️ benim kızımın adı da Sare düşünülebilir çok yaygın değil hala 🌸
maviiss azra01 ben kızımın adını Sena kattım anlamı da zaten övülmeye layık olan yani isminin hakkını veriyor doğduğundan beri hep övülen sevilen bi bebek şuan okula gidiyor orada da çok övülüyor 😂
smyybtr Piraye,Mihrimah tarzı isimler çok hoş aslında ama cesaret edemedim koymaya. Gülçe,Akça,Ece isimleri de hoşuma gidiyor 😊
ozgeBudak006 Efnan nasıl sizce? Benimde kız olcak gibi sanki 15 haftalık net degıl ama kız tahmıninde bulunuyorlar. Efnan ismi çok yakın gelıyor bana ama bı kaç kısı çevremde beğenmedi. Sizce nasıl?
azra01 ozgeBudak006 bence güzel bir isim ama bir tanıdıkta olduğu için ayni isim koymak istemiyorum o yuzden hic düşünmedim eger çevrenizde yoksa gayet hoş bir isim
Rabiul merve_tp nadir mi kfkdk bizim ailede en az 10 tane var eşimin tarafında da çok var. Ayşe Fatma gibi oldukça yaygın bir isim