azra01 Kız isim önerisinde bulunurmusunuz böyle nadir duyulan değişik olmayan eva neva mihra ikra gibi seyler olmasin iki isimde olur tek isimde, karar veremiyoruz yaa esim hicbir ismi beğenmiyor 🤦♀️🤦♀️
busraaker azra01 yıllardır beğendiğim iki isim var kızım olsaydı onu koyacaktım ama oğluşum olacak💕 Almila İlge
aslanbarlasss azra01 Büke ☺️ şuana kadar sadece bi öğrencimde duymuştum çok asil zeki ve çalışkan bi kızdı adına yükselmiştim o zaman ☺️ benim kızımın adı da Sare düşünülebilir çok yaygın değil hala 🌸
aslmoms o değişik dediğiniz isimler nadir duyulur. Ayşe fatma nadir duyulmaz :) Nadir mi geleneksel mi onu bir kararlaştıralım önce :)
azra01 aslmoms ayse fatma gibide değilde guzel ama az kullanılan istiyorum o dediğim isimler artik herkes koyuyor sadece o dediğim degil benzer isimler falan yani ben anlatamadım galiba :)
aslmoms azra01 yok yok anladımda o kadar geniş bir yelpaze o kdr çok var ki isim :) Mesela inci / ışıl / ipek / mine / sera / çağla / giderde gider ya çok sayabiliriz :)
Meltem3461 uzumlukek104_ Alya 🌸 inşallah benim kızıma koyacağım isim. Bende Neva, Açelya, Asya, Ada, Arya falan düşünmüştüm en son içime çok sinen Alya olmasını istedim☺️
azra01 aslmoms ipek ve inci ismi cok hoşuma gidiyor esime bir türlü begendiremiyorum ne bir öneride bulunuyor ne de önerdiklerimi beğeniyorum delirtecek beni😄
azra01 Meltem3461 evet Alya ismi de guzel benim ilk kızımın ismi Azra onunla da uyumlu olur düşünebilirim teşekkür ederimm 😊
aslmoms azra01 hahaha benmkide öyleydi. Asil Beyaz olacak dedim yok mok dedi. Daha sen kaç aydır düşünmemişsin bir de bana hayır mı diyorsun dedim :) hak verdi kabul etti. Fikirleri yok yorumları var :)
threebabysmom Ayy kızım olsaydı adını maya liza koyacaktım ama oğlum oluyor 😂 diğer kızımın ismi Pera doğa 🌸
dalyaluna35 Ilk hamileligimde bebegimin adı Açelya idi kaybettim, bu isim cok baska güzel geliyor bana düşünürseniz