bsrbrkysr184_ Baklavaseverim ya aslında iyiyim ama sağ taraf yok sağ ayağımı yere bastığım gibi vajinam batıyor sağ popoma kadar canım acıyor gece yatakta bile dönemiyorum 🥲 Uykumda var ay ne biliyim
annekiz6141 Baklavaseverim Yorgun hissediyorum sürekli uyumak istiyorum ama kızım var 3 yaşında + hamilelik + hergün evde ne pisirsem derdi beni çok yoruyor bu aralar 🤦♀️ hiç birseyden keyif alamıyorum Bılmıyorum ya ne iyiyim ne de kötü..
tarhanfur annekiz6141 oyy oyy mutfağın önünden geçmek istemiyorum ama mecbur ramazanda geldi düşünüyorum
Fatma_furkan1996 annekiz6141 ahh canım benim aynı bensin aynı duygular içerisindeyim 3 yaşında oğlum+hamilelik çoooook yorgunum
tarhanfur Baklavaseverim 1 hafta öncesine kadar mutluydum enerjiktim şuan pert, yorgun, halsiz, kusmalı geçiyor 33. haftadayız
Esma006 Baklavaseverim gün güzelde ruhen çöküntü yaşıyorum başa çıkamıyorum hiçbir şeyle bebek konusu vs olmayınca olmuyor kafam çok dolu baştan aşağı muayne olmak istiyorum deli deli sorular bilmiyorum
Baklavaseverim Esma006 Öncelikle sakin ol canım senin yaşadıklarını biliyorum Rabbim sana dayanma gücü versin ama lütfen akışa bırak bedenin en doğru zamanda sana güzelliklerle gelecektir stres yaparak kendini daha fazla yıpratma lütfen sen çok değerlisin unutma ❤️
QueenBahar_ Baklavaseverim canım biraz sıkkın eşim ile aram bozuk 🥲😏 Çocuklarla ilgili uğraşıp Duruyoruz Sen nasılsın güzelim 😍🫶🏻
Baklavaseverim QueenBahar_ Klasik rutin yani Ben de bu aralar maşAllah diyeyim eşimle bi durulduk sakiniz 🤣 onun dışında kızım diş çıkartıyor o biraz beni yoruyor ama genel durumum iyi 🤣🤣
Fatma_furkan1996 Baklavaseverim yorgun bitkin uykusuz ağrılı sızılı geçiyor biraz da korkuyorum açıkcası ikinci doğumum ama kafam daha çok dolu 😕
annekiz6141 Fatma_furkan1996 benimde 3 yaşında kızım var hiç bişeyi begenmez 🤦♀️ hergün ne pisiricem derdi beni öldürüyor kocam böyle değil ya ne olsa yiyor 😞 bu beni yordu hemde baya
Fatma_furkan1996 annekiz6141 sen yine kocadan yana şanslısın canım acayip zor yemek beğenir kocam et aşığı öyle herşeyi de yemez oğlum da bu konuda maalesef babasına çekmiş ve inan ki çok yorucu bir süreç gerçekten yıpratıyor insanı
demirrleydi_ Baklavaseverim berbat geçiyor evde daraldım bunaldım iki çocukla perişan oldum sabahtan beri küçüğü uyutmaya çalışıyorum büyüğü izin vermiyor saat 10 dan beri elektrik yok ev soğumaya başladı ve benim şarjım şuan %10
zehrakrdg Baklavaseverim 1 haftalık lohusayım nasıl olduğumu bilmiyorum. Kendimi bedenimi tanıyamıyorum.
elifsrc İkinci hamileliğim olmasına rağmen her günüm mide bulantısı halsizlikle geçiyor 13 haftalık oldum ama ilk gebeliğime göre aşırı zorluyor dua edin banada lütfen 😔
Fatmaa_mehmett elifsrc benimki üçüncü diğerleri bu kadar kötü geçmemişti bunda bide bulantılarım bitmiyor 17 haftalık oldum
annekiz6141 Fatma_furkan1996 Valla Allah razı olsun ondan makarna yap sesi asla çıkmaz yeri geliyor ben menemen yapıyorum doyuyoruz sonuçta napalım zorlanıyorum bende o kadar sıkıldım ki aha şimdi ramazan geliyor napcaz bilmiyorum
kurkmantosuzmadonna Baklavaseverim çok şükür diyelim camım. Dün gece uyumamanın pişmanlığını yaşadım sabah bir süre.
Fatma_furkan1996 annekiz6141 öyle de olmalı zaten canım artık son zamanlar da ağırlaşıyorsun istesen de yapamıyorsun ben hiç ayakta duramıyorum mesela Allah razı olsun kocam yeri geliyor yapıyor dediğin gibi Ramazan da geldi Rabbim kolaylığını verir inşallah sıkma canını sen
Rmeysa_01 Baklavaseverim ÇOK üzgün ve mutsuz hissediyorum 38 haftalık hamileyim ilk hamileliğim annem yanımda olsun istiyorum ama gurbetteyim yalnız hissediyorum kendimi 😞