seeviim yasemincel65 ay bismillah de hurmanı çayını iç sporunu yap haftaya gidince de bi ufaktan ebelerle tanış göz aşinalığın olsun canını sıkma yeter herkes doğuruyor öyle ya da böyle yani
yasemincel65 seeviim çaya hurmaya devam, yağmur fırtına var yğrüyüş fazla yapamıyorum ama haftaya artık doğum olacakmış gibi teslim edecem kendimi baksın artık 🥹🥹🥹
seeviim seeviim istersen ebe tut ya ben çok pişmanım eve tutmadığım için hastanen izin verirse tanışık ebe ile doğurmak çok öneriliyor doğum kitaplarında
kvsr1603 yasemincel65 keşke içimize o kadar çok korku salıyorlar ki bebeğe birşey olacak diye evde doğumlar unutuldu çok isterdim
seeviim yasemincel65 tanışık ebe sana daha nazik davranır bi de sancını evde çekerken eşlik eder hastanede de kadın olduğu için doğuma alırlar belki elini tutar doğumu destekler
yasemincel65 seeviim ben özelde yapcam doğumumu yanımda da eşimin olmasını istiyorum ama bu ebe fikri güzele benziyor ☺️
hghg yasemincel65 bende biraz korkuyordum gitmeden önce ama korkacağım kadar birşey yokmuş dedim sonra zaten çok kısa sürüyor 1 dk bile değil 😊
Busranur_mnts yasemincel65 çatı muayenesi gibi olmasa da açıklığı görmek için maalesef şart ben sıkıntı yaşamadım açıklık muayenelerinde Zaten doğum sırasında da açıklık bakmak zorundalar
Busranur_mnts yasemincel65 Hatta doğum zamanında açıklık harici bebeği uyaracağım diye eliyle biraz içeriden sallayarak muayene etti
Busranur_mnts yasemincel65 sadece iki parmağı ile ufak bir kontrol ediyor öyle hareket falan yok acı olmadı Bazen bastırıyorlar o da ilk zamanlarda açıklık küçükse kendini kasmazsan sıkıntı olmaz
seeviim yasemincel65 ay ben de eşimi aldım yanıma ama o da garip garip baktı yazık sancı çekiyorum su falan veriyor ben armut üzerinden ilan verip bulmuştum ebe ama evime çok uzaktı bi de doktorum izin verir mi diye çekindim şimdi ikinci gebeliği deniyorum bu sefer önce ebeyi sonra doktoru seçicem
htc5858 yasemincel65 normal doğum düşünüyorsanız buna alışın, çünkü doğum zamanı zaten devamlı bakıyorlar neredeyse doğurana kadar 40 dk bir falan açıklık için, birde utanılacak yada korkulacak bişey değil merak etmeyin saniyelik bişey
Busranur_mnts yasemincel65 kasılırsan zaten zorlanırsın canım gözünü kapat derin nefes al muayene zaten çok kısa sürüyor bugün lohusa kontrolüne gittim dikişleri baktı sonra yine parmakla muayene etti 2 3 sn sürdü acır sandım dikiş yüzünden ama acımadı 0 acı
yasemincel65 seeviim benim eşim aşırı soğukkanlı biri ondan dolayo desteğini istiyorum ama doğum anında tabi onun duyguları nasıl olur bilemiyorum. Destek olacağından eminin en azından sakinleşirim. Onca yabancı içinde tanıdık birinin dibimde olması beni rahatlatır 🥹🥹