eed21 yasemincel65 Evet parmağıyla hafif yanlara falan dokunuyor 🙈 Bazısı acıyo diyo ama bende öyle olmadı. Kendinizi kasmayın şöyle düşünün sonuçta iki parmak ne kadar zorlayabilir kasarsanız zorlanırsınız
yasemincel65 kisbebisi amin inşallah ama işte yabancıya insan kendini hemen açamıyor aşırı endişeleniyorum 🥲🥲
yasemincel65 seeviim çok da minyon değilim ya ama doktor söyleyince kafamda sorular birikti yaptırmayınca acaba kötü bir şey mi yaptım 😥
seeviim yasemincel65 doğumda gelip gidip bakıcaklar zaten ve doğumu ebeler yaptırıyor sıkmayın canınızı doğumu başlatmak için uyarı vermek istiyorsanız dediğim gibi doktorunuza söyleyebilirsiniz rahim ağzını yumuşatabilir belki açılmalarınız başlar
yasemincel65 hghg ay ayy 😮💨😮💨 ben neden bu kadar kasıntıyım bilmiyorum aşırı gerginleştim ve hocam korkuyorum dedim tamam dedi haftaya o zaman 🥹🥹
hghg yasemincel65 bende biraz korkuyordum gitmeden önce ama korkacağım kadar birşey yokmuş dedim sonra zaten çok kısa sürüyor 1 dk bile değil 😊
kvsr1603 yasemincel65 2 doğumumda da bakılmadı doktorlarım farklıydı doğum başladığında bakıyorlar öncesi bencede gereksiz aksi bir durum yoksa tabi
yasemincel65 kvsr1603 şu anda her şey yolunda görünüyor ama işte doktorum sen istemezsen yapmam dedi, normalde 37 de yaparım dedi hastam isterse dedi ben de haftaya kalsın hocam dedim 🤦🏻♀️🥹🥹
annekiz6141 yasemincel65 Mrb kuzum ben 36 hafta da çok sanciyla gittim nst de sancı çıktı alttan bakmisti doktorum 😄 normal bence alttan muayene etmesi hem tetikleme açısından hemde açıklık vs var mi kontrol amacli
yasemincel65 annekiz6141 bana da eğer bebiş kendisi gelmezse 41 e kadar yolu var dedi gelirse de bekliyoruz dedi muayene yapalım düyince de ben zönkk kaldım kızardım hoca da anladı tabi 🥹🥹🥹🤣🤣
yasemincel65 seeviim açılmam var mı yok mu onu da bilmiyorum, o zaman en iyisi haftaya baktırmak eğer doğum olmazsa 😅😅
ikincibahar_08 Ben 37. Haftamda baktırmıştım çatı kontrolü yapıyor çatın dar mı normal doğum için bir engel var mı açılma var mı diye bakıyor kendini çok rahat bırakırsan çok hafif bi ağrı hissediyorsun iki parmağıyla rahimi rahim ağzını kontrol ediyor
yasemincel65 kvsr1603 ah ah kurcalamarını hiç istemiyorum kendi kendime yapsam olma mııı şu doğumu 🤣🤣🤣
seeviim yasemincel65 ay bismillah de hurmanı çayını iç sporunu yap haftaya gidince de bi ufaktan ebelerle tanış göz aşinalığın olsun canını sıkma yeter herkes doğuruyor öyle ya da böyle yani
kvsr1603 yasemincel65 keşke içimize o kadar çok korku salıyorlar ki bebeğe birşey olacak diye evde doğumlar unutuldu çok isterdim