Rabiul Kızlar 2. Gebelikte 28. Haftada yapılması gerekmiyormuydu ? Sanırım artık devlet tarafından kalkmış bebek doğduktan sonra kan grubuna göre yapılacakmış.
Daisyy000 Rabiul Kalkma gibi bir durum söz konusu değil,kanamam oldu 4 haftalıkken yapıldı,28de yine yapıldı, çocuk doğduktan sonra uyuşmazlık çıktı yine yapıldı
060436 Rabiul bende 28 haftada olucam devlete kalkmadı öyle birşey söz konusu değil doğumdan sonra olmaz hamileyken yapılar bebeğin gelişimi sağlığı için mecbur hamileyken yapılıyor
Rabiul Daisyy000 bende öyle biliyorum , kanamam olmadı uyuşmazlığımız var test negatif çıktı Dr devlet kaldırdı zaten kanaman olursa yaparız dedi başka Dr da sordum oda gerek yok doğumdan sonra bakarız dedi Coombs testi negatif çıktığı için mi yapılmadı acaba diye düşündüm ama 2. Gebelik sonuçta
aselimmmmmmmm Rabiul benimde ikinci gebeliğim ilkinde de yaptılar şimdi 27. Haftamda gel yapalım dedi devlet hastanesi
eylusko Rabiul yoo ben 27+3 de yaptirdim boyle Bi şey olur mu ne demek kalktı. Bir sonra ki doğumlar da büyük risk oluyor. Hatta doğumdan sonra bebeğim benim gibi negatif değilse bana bir doz daha iğne yapılacak
-Papatya33 Ozeldeki doktorum 6. Haftada ve 17.haftada kanama nedeniyle kan uyuşmazlığı iğnesi oldugum için 28. Haftada gerek yok demişti. Geçen hafta perinatolojiye (devlet hastaneisnde) gittiğimde kan uyusmazligini soyledm 28. Haftada unutma tekrar vurulacaksin önemli o dedi