buse1223 Kızlar son adetim 12 Ocak ilk beta 797.7 çıktı 48 saat sonra 2726 Progesteron da 27.4 çıktı şuan 4+4 deyim doktoruma yolladım yarın gel dedi kese rahim içine yerleşmiş mi bakalım dedi gitmek için erken değil mi ya emin olamadım bana yardımcı olun
Saimenur buse1223 kese gorulmesı cok doğru dış gebelik olsun istemez kimse.Kese yerinde mi rahat edersınız sizde
Aleynaaaag buse1223 çok küçük daha gitme bence bende 4 haftalıkken öğrendim 6+3de gittim vajinal ultrason ile kese göründü fakat kalp atışı veya bebek görülmedi 7+2 de gittiğimde ise hem bebiş vardı hem de kalp atışı duyuldu tabii o süre zarfında doktorun yok boş kese yok kürtaj gerekir gibi laflarına maruz kaldım yerinde olsam gitmezdim bacım
elifin_ buse1223 benim 8bin küsürdü 5+2 falandı karından gözükmemişti bence çok erken siz bilirsiniz ama,5+5 te vajinal gözükmüştü
aslmoms buse1223 bence kese görülür. Gitmeden bilemeyiz . zaten 10 gün fln kontrol sürende oluyor. Görülmezse bile tekrar gidersin
buse1223 aslmoms yani git diyorsunuz benim gebelik kaybım var çok korkuyorum vajinal ultrasonla baktırdıktan sonra kanamam olmuştu denk mi geldi bilemiyorum
aslmoms buse1223 Ben hiç vajinal baktırmadım. Baktırmycağım sonra tekrar gelirim diyebilirsiniz. Özelde karından bakılıyor genelde.
sudeborakk buse1223 bence gidin beta değeriniz baya yüksek keseyi görürsünüz inşallah içiniz rahat eder 🫶🏻
Saimenur buse1223 ınsallah karından gözükür .Baya yüksek betanız.Doktor benımkini 1741 betada görmüştü karından
buse1223 aslmoms hoca da önce karından bakarız dedi özel hastane evet ama olmazsa vajinal bakarız dedi kaçışım yok 🥲
sudeborakk sudeborakk vajinal istemiyorsanız da söyleyin en kötü birkaç gün daha beklersiniz. Ben özele gidiyorum doktorum vajinal muayenede bir sorun olmayacağını ama hastaların tedirgin olduğunu o yüzden genelde karından görmeyi beklediğini söyledi. Ben de çok vajinal muayene taraftarı değilim sizi anlıyorum 🥲
momynurr buse1223 istemediğiniz bir işlemi yapmazlar bende de oldu bir hafta içinde iki kez gittim ikisinde de karından gözükmedi vajinal yapmak istedi yaptırmadım dış gebelikten şüphelendi ben beklemeyi tercih ettim 5.haftadan önce gözükmez karından ama gidin istemediğiniz bi işlemi yapamazlar ki
buse1223 sudeborakk bende karın için bekleme taraftarıydım ama hocam ısrarla bir risk yok deyince bilemedim gitmek istiyorum ama kanama olayı geçmiş tecrübemden dolayı korkutuyor beni
buse1223 Aleynaaaag bana da öyle dış gebelik mi diye kontrol etmeliyiz rahim içinde mi dedi yani sesli söylemesine ne gerek var ki gelin dese yeterdi
elifin_ buse1223 yani dış gebelik için bile erken bence bilemiyorum, ben pişman olmuştum erkenden gittiğime. Bebek var mı dış mı boş mu 8.haftama kadar bunlarla geçmişti