dgngr eslemoms Ömür, Ozan, Doruk, Ege, Tuğra, Bora, Ekin, Yenan, Umut, Barlas, Tuna, Kutay, Uraz, Metehan
melegim91 eslemoms Enis 🩵 bence kulağa çok hoş geliyor.Daha çok Enes koyuluyor ama Enis olarak çok koyulan bir isim değil
Yaradanisterse damlasv ben de öğretmenim gayet güzel isimler bunlar kendileri sanırım etnik kökenlerinden dolayı bu yorumları yapıyorlar.
Semilk05 demirrleydi_ ne bilim zevk meselesi şöle böle diyenler ben olsam koymam başka isim kalmadı mı diyenler ama ben eşimle buna karar verdim teşekkür ederim 💕🥹
ney101_ petekzeynep illaki Arapça olacak diye bişey yok ki anlamı güzel olmalı.Gökbörü bana da güzel gelmiyor ama belki anlamı güzeldir.Bende kızıma ve oğluma Türkçe ad koydum hiç pişmanda değilim
heyecanlibekleyis_ eslemoms valla ben 39+3 e kadar ksrar veremedim sinra dogurdum yine karar verenedim 1 hafta gecince esim artik koyalim dedi berkan koyduk ilk basta begenmemistim ama simdi oğlumla butunlesti
Snowel Biri yine böyle isim arıyormuş kuranda geçen ve kimsede olmayan bir isim,biri de firavun koy o zaman hem kuranda geçiyor hem kimsede yok demişti,o aklıma geldi 😅