Elfidanur Kızlar bedeni (ACve FL) haftamla uyumlu başı bır hafta geriden gelıyor üç ultrasondur doktor renkli ultrasona yonlendrdi pazartesi gidecem böyle bırsey normal mı yanı yaşayan var mı acaba 👏🏻
arilanki_ Elfidanur kaç haftalıksın canım ? ben 35 haftalığım 34 hafta kontrolünde bedeni uyumlu ama sadece kafası 2 hafta ilerde o da çatın darsa vajianl doğumu zorlaştırır dedi. 2 hafta ileri ya da geri olması normal kabul ediliyor diye biliyorum. seni niye yönlendirmiş anlamadım
kubraturkkoc Elfidanur bir - iki hafta ileri ya da geri olması sorun değil diyebiliyorum genetik de olabilir 🤔
meltemerennn Elfidanur benimde öyle fl kemikleri hatta bir ara 3 hafta gerideydi bişe demedi minyon zayıf bebek dedi
Elfidanur kubraturkkoc dıger vücut ölçüleri uyumlu haftamla ama baş ölçüsü gerı sadece bası küçük büyük beden mı
ozgesbaby_ meltemerennn merhaba kaçıncı haftada yaşadınız acaba. Bende 36+2 de fl 2 hafta geride dedi diğerleri normal
Elfidanur meltemerennn renklı ultrasona gonderdı pazartesi yazarım sana da bakalım ne dıyecek. Sigara ıcıyor musun sen
Elfidanur Busranur_mnts bende aynısı🥹ama merak edecek bişey yok bol bol besle düzeliyor sağlıkla aldık ya kucağımıza gerısı onemlı değil kılosu normale dondu mü canım
Busranur_mnts Elfidanur aynen öyle canım çok şükür 2 haftalık kontrolünde biraz kilo almıştı 10 gün sonra 1 ay kontrolü vsr bakalım o zaman kaç olmuş ama kilo almış gibi fark ediyorum
aslig Elfidanur benim son gittiğimde 2 haftaya yakın ileride çıkmıştı kafa ölçüsü ama doktor sadece doğum şeklini değiştirir dedi. Sonradan normal gününü yakalayabilir dedi geride olmasında da aynı durumdur bence yakalama ihtimali vardır. Çok önemsemedi bu sapmayı.
Elfidanur aslig kılosu dusuk sınırda çıktı 3200 dedi ultrasonda yarı yarı yoktu bıle bende sınırlendım başka hastanede doğum yaptım çok şükür sağlıkla aldım kucağıma darısı sana inşallah canım🌹
aslig Elfidanur çok şükür canım sağlıkla büyüsün inşallah bebiş 🌸 teşekkür ederim iyi dileklerin için, inşallah ☺️