glcnylmzz Cimcime30 biliyorum canım konuşmuştuk bir postta aşılama düşündün mü ya da polip varken tüp bebek falan oluyor mu bu kadar stres de etkiler herşeyini
Cimcime30 Kelebekkkk34 ıste kuzum adet olunca sımdı duphaston kullanıyorum 20 sınde bıtıcek bıttıkten sonra adet gelır üçüncü gün gıdıyorm
Cimcime30 Esma006 bana gerçekte gorecegım siliklik lazım kuzum neyse moral bozmak yok Benım duphaston 20 sınde bıtcek adetı beklıcem olunca doktora gıdyorım aşılama baslıcak
Esma006 Cimcime30 hayırlı haberler al inşallah canım duphastondan sonra öğrenen olmuş bırakip bakmak lazım ya yarın son kez icicem bende bakalım
glcnylmzz Cimcime30 inşallah regl olmazsın da çift çizgi görürüz Konuştuğumuzdan beri dualarımdasın kuzum inşallah kısa zamanda sağlıklı gebelik haberini alırız 🙏🏻
meryys Cimcime30 Teşekkür ederim 🫂🫂 Şu mübarek günlerde dua edelim birbirimize 🫂🫂 Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatları kolaylıkla güzellikle nasip etsin inşallah. Güzel temiz nesillerinden😢😢😢
Cimcime30 serenss yok aşkım evır cevır görünüyor negatıf yanı net görmeden pozıtıf demem yarın da yapım dıyorum
serenss Cimcime30 kararttığın fotoda belli aslında… benim de dpo 10 da gözle gördüm buraya atamadım çünkü çıkmadı kamerada. Dpo 11 de daha belirgin göründü. Bence senin dpo9 şuan