Manifest51 Punch kiti almak için gittim baktım insanlar talan ediyor 2 teyze tülbentlerin başına geçmiş tek tek seçiyor başka kimseyi de yaklaştırmıyor 😂 punch kiti de biraz dandik gibi geldi gözüme puzzle kitap alabildim sadece
myangelson beautiful_ oyy bu çocukları teknolojiden nasıl uzak tutacağız bilmem 🤦🏻♀️ bizimki de görüntülü görüşürken alıştı telefonu eline almak istiyor sonra hen hen diye parkede sürüyor ekranı catlatmis hep 😂😂
beautiful_ myangelson malesef hiç bilmiyorum ne yapsak da anlamıyor inatlaşıyor telefonum sürekli duvara fırlatıyor
myangelson beautiful_ aboo durum fenaymis🤦🏻♀️ gerçi bizimkinin büyümüş halı de öyle olma ihtimali var 🥲
beautiful_ myangelson çok zor birşey kimse demesin vermeyin istikrarlı olun öyle büyük konuşmayın bende öyleydim herşeyden dışarıdan göründüğü gibi değil valla
beautiful_ myangelson senin ki küçük diye hatırlıyorum kuzum ama şimdiden birşeyler yap ben çok pişmanım
myangelson beautiful_ benimkine zaten öyle telefon falan vermiyorum sadece görüntülü görüşmede görüyor telefonu onun dışında etrafta görürse alıp araba niyetine sürüyor telefonla kumandayı 😅 11 buçuk aylık daha küçük zaten. Sadece çok huysuz ve asabi bizimki 😅😅
bsrbrkysr184_ Papatya05_ kalmadı mı acaba başka 😅 101 çok gelmişti ben alırken çoktu ki 1 hafta sonra