Didi ikibebeliana çok şükür cnm bende 13 hafta morarma felan bende de yok :) kan tahlili yaptırıyormusun ?
Didi Mavi20 canım ben tahlil yaptırmıyorum dr , m kiloma göre bu normal diyor . 4000 kül kullanıyorum , ama tahlilinde merak ediyorum nedir o?
Mavi20 Didi ben genel tüm tahlilleri yaptırıyordum kan idrar sizin kan tahlili diye bahsettiğiniz nedir ki
ikibebeliana Didi yok yaptırmıyorum ama şubat ayında doktor değişikliği yapmıştım o zaman yapmıştı doktor iyiydi kan değerlerim
Didi Seda5892 ilaç yakıyor 🙂bunada şükür artık alıştım , uzun süre daha kendim vuracak gibi değilim:)
Sarem Sezenay canım ben bi kaç defa derimi kavrayıp igneyi soktuktan sonra derimi bıraktım. İlaç klavuzundada bırakmayın yazıyor artık daha dikkat ediyorum ama bi zararı olmuşmudur acaba ?
Selin4335 Ben 28.haftadayım 32 de bırakacağım ecopirini doktorum öyle dedi perinatoloji uzmanı bebek için öyle olması gerekiyormuş açıklamıştı ama tam hatırlayamadım🤷♀️
Didi Mavi20 bende onları yaptırdım ana düzenli PT,aort testini yaptıranlar varmış merak ettim benim doktor istemiyor