Didi Herkese merhaba , 3. Ayımın içindeyim . İğneye alışmaya çalışıyorum , bunada şükrediyorum 🙏 nasıl gidiyor gebeliğiniz ? Ayda bir kan tahlili yaptıran varmı?
nurr_kbr Didi kan pıhtılaşması iğnesi kullanıyorum bir tek coraspirin yazmadı doktorum hamileliğin başından beri devam kullanmay
Sarem Didi canım hiç sormadım ama bu sefer normal tahlillerden 1 tane fazla istedi. Canım birde ben igneyi vurnurken derini kavrayıp vurun diyorlar ya batırırken tutuyorum deriyi ama ilacını sıkarken bırakıyorum deriyi bi sorun olur mu acaba ?
Didi Sarem bende tıp merkezinde yaptırıyorum sorun olmaz onlar da bırakıyor . Yalnız benim bugun sağ tarafımda elime beze gibi gelen bir sertlik var , Buda iğne yapıldıktan sonra iyice ovalamak lazımmmış dağılsın diye .
Sarem Didi evet canım ama emin ol sende vurursun bende çok korkuyodum doktora gittim o vurdurttu bana acımıyorda
Ademinee Didi iğneden sonra kesinlikle ovalamamak gerekiyor o bezeler 1 gün sonra kayboluyor zaten bana hemşire kesinlikle ovalama dedi
Didi Seda5892 ilaç yakıyor 🙂bunada şükür artık alıştım , uzun süre daha kendim vuracak gibi değilim:)
Sarem ozgurhayalim ilk zamanlar 2 defa falan öyle yaptım şuan daha dikkat ediyorum bi sakıncası var mı acaba öle vurdugumda
Mavi20 Didi ben kullandım doğumdan 1 ay sonrası da devam ettim. Haftalık tahlil veriyordum 2 ay 26 günlük oldu oğlum sabret güzel günler gelecek 😇🥰
Didi Mavi20 canım ben tahlil yaptırmıyorum dr , m kiloma göre bu normal diyor . 4000 kül kullanıyorum , ama tahlilinde merak ediyorum nedir o?