aysegull01 8.5 aylık bi bebeğim var 7 sene sonra kavuştum yasım 30 2. Cocuk için korunmayı bırakmayı düşünüyorum çünkü hem 30 a geldim hemde tekrar uzun bi süre olmazsa diye düşünüyorum çok kararsız kaldım 1 yasına geldiğinde korunmayı bıraksam haksızlık etmiş olur muyum ama çok istiyorum bi kardeşi olsun 🥹
cylnboran04 aysegull01 oğlum 1 yaşındaydı ben 8 haftalık hamıleydim ıkız gıbı buyutum bence 1 yaşını doldursun
melda1507 aysegull01 bence öyle düşünme hayırlısı bir çok insanın bebekleri art arda oluyor belki şu an korunmasan bile hemen tutmayacak belli olmaz, yani aralarının az olmasının avantajlarıda çok , zaten hamilelik süreci falan derken 2 sine yaklaşır diğeri
HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI aysegull01 aklına koyduysan eğer yap gitsin kendinde o gücü görüyorsan sıkıntı yok beraber büyürler ama 1 yaşını doldursun derim yine de🥰
aysegull01 tambirmom söyle söyleyeyim birazda mecburiyet eşimde sıkıntı vardı 4 5 senede anca düzeldi benim de tek tüpün tıkalı diğerinden de geçiş az o şekilde hamile kaldım ama bu tüpün de kapanma ihtimali de var eğer kapanırsa tüp bebek sürecine girmem gerekecek o yüzden o da aklımı karıstırıyo
Wolf13 aysegull01 benim oğlanların arasında 1 buçuk yaş var , ikiz gibi büyüyorlar biraz zor oluyor ama büyüdükçe düzene giriyor kolaylaşıyor alışıliyor . Bence mantıklı olabilir ikinciyi yapmaniz
Melooom0203 aysegull01 bana kalırsa kafanızı karıştırmaya bile gerek yok yapın ben hemen hamıle kaldım çok sağlıklı bi şekilde kendı kendkme ama gelin görün ıkıncısı olmuyor bence ara vermeyin zaten zor şartlarda oluyor neden kendınıze ve bebegınize haksızlık ediceksiniz sizde çok istiyorsunuz o bebeğe de kardeş şart bu benım düşüncem evet zorlanıcaksınız ama enazından ilerde pişmanlık vee keşkeniz olmicak
MorKelebek54 cylnboran04 vajinal dogum mu oldu peki? Sezaryense zorlandiniz mi hamileliginizde dogumunuzda vs.
aysegull01 melda1507 evet heöen olmama ihtimali de var ilki çok geç oldu o da aklımı karıştırdı çok ta istiyoeum çok kararsız kaldım
birbebegin aysegull01 Yap gitsin çabuk büyürler belirli yaştan sonra insan da vücütda kaldırmıyor ztn yaparsan şimdi yaparsın ilerde de sefasıını sürersin inşallah
aysegull01 birbebegin evet ya 30 dan sonrası zorlar diye düşünüyorum mesela hemen olma ihtimali de yok yanş 1 2 sene içinde olsa dogsu etti 32 32 olucam zorlar diye düşünüyorum
Mzgnn0234 aysegull01 bence korunma olursa ikisine de bakarsın olmazsa vicdan yapacaksın benimde geç oluyor çocuklarım 2. Çocuğum ile büyüğü arasında 7 yaş var şimdi 3. Yu de istiyoruz ama bir senedir korunmuyoruz olmuyor eşim gurbette çalışıyor. İlk çocuğum 9 ikinci 2.5 yaşında bununla da çok ara olmasın dedik ama nasip yine de sen biliyorsin bakacak olan sensin ben olsam direk düşün yani beraber buyurler
aysegull01 Mzgnn0234 bundan korkuyorum bende 7 senede hamile kalabildim doktorum senin durumunda olup hemen hamile kalanlar var aklında olsjn dedi olmama ihtimalini de göze alıp düşündüm mesela olmazsa tedavi vs süreci olucak geçe kalsın istemiyorum
ebrudefnee aysegull01 ilk aydan da olabilir 1-2 sene de sürebilir olması ama 1 yaşında korunmayı bırakıp hemen olduğunu farz ederek düşünün aralarında 1 buçuk 2 yaş olacak bakabilirim altından kalkarım diyorsanız tamamen size kalmış ama en azından 1 yaşını geçsin bebeğiniz
aysegull01 ebrudefnee evet e evt yasına girince düşünüyorum bende. Olmama ihtimali korkutuyor o yüzden çok istiyorum
Melooom0203 aysegull01 o ıhtımal sımdıde var on sene sonrada var bence bu kadar zorluk çekiyorsanız yapın enazından ılerde kendınızı suçlamazsınız şahsen ben yedi yaşında oğlum bir buçuk senedir düşünüyorum olmuyor vee her zaman aklımda acaba bu kadar ara koydum diyemi benım yüzümden mi diye diye düşünmeden edemiyorum