konaksifa runcet balık eltimin kızı hiç anlaşamıyor annesiyle eltimde ikizler bence suyuna gitsen zorda olsalar çok iyi kızlar
papatyakokulugece runcet ben balığım aşırı duygusal bi burç iyi niyetleri hep suistimal ediliyor safım her şeye hemen kanıyor ve yapılan yanlışlardan derste çıkarmıyor kendine hiç
pembeayakkabilikiz runcet iki tane balık kızı annesi olacağım bende martta yıne 😃 aşırı alıngan,naif, herkesi seven bi kızım var buyuyunce nasıl olur bılemıyorum 😃
pembeayakkabilikiz konaksifa bi kızım var mart 7 doğumlu balık🥹 bi tane daha kızım olacak mart 10-20 arası doğum büyük ıhtımal oda balık olacak 🥹🥰🥰
BlackFish2113 papatyakokulugece benimki planlı sezeryan olacak doktor 19-20 Şubat yapalım dedi balık olmasın diye 17 ye çektik 😂 kızımı üzmesinler kıyamam ama yükseleni balık olacak bu sefer de bir yerden kaçırdım bir yerde tuttular
runcet pembeayakkabilikiz Off en korktuğum burçlardandı başıma geldi. Çok duygusal olması beni zorlayacak 🥹
pembeayakkabilikiz konaksifa teşekkür ederım canım 😊 hıc anlamadan oldu beklemıyorduk açıkçası tesadüf oldu 😃
konaksifa pembeayakkabilikiz ben özellikle bahar aylarında doğum güzel geçer diye ikisini de planladım kış doğumundan korkuyorum enfeksiyon iltihap olur diye
pembeayakkabilikiz konaksifa evet doğru kış ayı çok zor geçer hastalık falan çok etrafta Allah korusun. Bahar ayında zaten havalar ısınmaya başlıyor bide yaza çocuk kendını toparlamış oluyor
tembelkiz konaksifa agresif, inatçı, hiç bir şey beğenmeyen, değişken 2 yaş sendromunda da olabiliriz bilemiyorum 😂 4-5 yaşında daha yapıcı bir yorum yapabilirim sanki