serenaybsrn Kızlar ben 84 kilo gram ile hamile kaldım . Şuan 30. Haftalık hamileyim. Maalesef çok kilo aldım 97 kg olmuşum çok üzgünüm . Normal doğum çok istiyorum. Sizce bu engel mi ? Çok kilo olunca normal doğum imkansızlaşıyor mu ?
Aleynaaaag serenaybsrn ablam 120kg ile doğuma girdi ve normal doğum yaptı bu durum kiloya bakıyor mu bilmiyorum daha çok bebeğin pozisyonuna bakıyor diye düşünüyorum
kizinaasikanne serenaybsrn annem kardeşimi normal doğumla çok kolay bir şekilde 110-120 kg aralığında doğurdu 😊
damlasv serenaybsrn 102 kiloyum 4 ayın sonundayım doktorum normal doğum istiyor terslik çıkmazsa kiloda tansiyon şeker yoksa sorun olmaz
erikarpuz serenaybsrn 119la normal doğum yaptım çoğu ödemdi ama bu kadar ödemli olmasaydım keşke diyorum bebeğim son haftalarda kilo alamadı bence her şey uygunsa gayet güzel oluyor
serenaybsrn Aleynaaaag ayyyy inşallah bende de öyle olur ya . Sezeryanda olur tabiki süreç ne gösterirse sağlık açısından ama sonrasını düşününce normal doğum daha rahat bence ondan dolayı istiyorum 😞
kizinaasikanne serenaybsrn amin canım korkmanı gerektirecek bir durum yok ama sen yine de dikkat et bundan sonra ben de 82 kilo ile hamile kaldım şu an 91 kiloyum ve 35+3’üm ama sezaryen doğum olucak benimki 😊
crknordk serenaybsrn neredeyse 100 kiloya yakındım ve normal doğum yaptım. Doktorumda hiçbizaman engel gibi konuşmamıştı.
MNGsy serenaybsrn kilo doğuma bişey yapmıyor r bende 100 l İle girdim bebeğin kilosu önemli bence Cunku yüksek kilo biraz zorluyor ama sonuç heme bir rahatlama 😂
handan3958 serenaybsrn Canım ilk doğumumu 124 ikinci doğumumu 135 kilo ile yaptım kilo normal doğuma engel olsa ben asla doğuramazdım 😂 2. Cocuktan sonra tüp mide oldum 4 sene sonrada şu an 3. Gebeyim 38+5 haftalık bundada 76 ile hamile kaldm şu an 93 kiloyum ama boyumda 1.73 bnu kilolu hamilelik saymıyorum o yüzden diğerlerine nazaran rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin 🤲🏻😍
serenaybsrn handan3958 ay canım amin inşallah. Hepimiz sağlıkla huzurla mutlulukla kucağımıza alalım inşallah
moonmom1 Peki kilolularda sezaryen zor oluyor diyorlar. Bu doğru mu? İyilesmesi vs. daha geç oluyormuş
burcu_burcu moonmom1 net hatırlamıyorum ama 100-105 arası sezaryan oldum çok şükür iyileşmem de zor olmadı. İkinciye hamileyim ssvd düşünüyorum şu an zaten 100 kiloyum bende yüksek kilo normal doğuma engel olur mu diye düşünüyordum burada biraz rahatladım