BMA Pcoslubiranne saol canim icimi rahatlattin ozaman canımı sıkmama gerek yok gidince yinede sorafim
Batuska Bet0142 genital bölgedeki kramp tarzı ağrılarıma magnezyum çözüm oldu.Doktorunuzla konuşup deneyebilirsiniz
Bet0142 Batuska gunde bı tane kullanıyorum magnezyumu zaten ılk haftalarımdan bu yana belki günde ikiye üçe cıkarabılır şikayetim dogrultusunda canımm
SedaMeric Benim genital bölgemde ağrı yok kuzum Inşallah geçer ama kötü birşey olduğu sanmıyorum 23 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim nasıl gidiyor ikizlere hamilelik kızlarrr 😍
Bet0142 SedaMeric belki zor sığıyoryorlardıe ondandır bu ağrı dimi ☺️ İnşallah canım saolasın ... iyi gidiyor bu ağrı harici vallahi başka sorunum yok sende nasıl gıdıyor ıkızler nasıl iyi mi 😍
ikican55 Bet0142 ben ikize hamile değilim ama ağrı bende de var. Halıyı ayağımla düzeltemiyorum o derece 🙂 aynı durum ablamda da oldu. Doktora söyleyince ‘a a sakın hamile olmayasın’ diye takılmış 😁 normal yani
Bet0142 ikican55 aynı durumu yaşıyoruz o zaman canım 😊😊 bazı doktorlar sempatik oluyor en azından başka dr gıbı azarlamıyorlar 😊😊
SedaMeric Bet0142 benim de midem de sorun var pek yiyemiyorum birşey. Sanki midem artık kendine yer bulamıyormuş ta içimde minnacık kalmış gibi pek fazla birşey almıyor hemen doyuyorum 😂😂 sırt ağrım baya oluyor benim 🙄
Bet0142 SedaMeric o zaman az az sık sık yiceksin bebişlerin kiloları nasıl ? Tabı yer bulamıyordur mıde kendıne 😂😂😂 biraz agrımıstı 24. Haftamda felan ama cok şükür gectı eşim bol bol kremle masaj yaptı önerimdir sana 😍