Bet0142 Aşırı derecede genital bölgemde ağrı hıssedıyorum normal mi bu durum ??? Yaşayanınız var mı arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz ? 26+6 ikiz hamileyim ..
gulsahbaydemir Bet0142 25+4 benimde. Bende de oluyor fakat normal mi değil mi bilemiyorum sanırsam bebek geliştiği için. Bet0142
Zeynep7777777 Bet0142 ben 18 . Haftadayım genital bölgede ağrım oluyo doktorum damarlar genişliyo dedi rahim ağzınada normal karından ultrason la baktı iyi dedi ama arada yine ağrım oluyo buda beni tedirgin ediyo ☹️
Pcoslubiranne Bet0142 ben de 9 ay o agriyi yasadim bebek buyudukce dha da artiyor ve benim tek bebegim vardi iri bir bebekti cok baski yapiyordu normal yani endise etmene gerek yok.gebelikte kanama disinda tum agrilar normal kabul ediliyor.
bebekteyaparimkariyerde Bet0142 valla ikiz gebelik olmadığı halde ben çekiyorum.uzun süre hareketsiz kaldığında ayağa kalktığında çok daha fazla ağrıyo biraz yürüyünce geçiyo.
Bet0142 Zeynep7777777 bende cok tedırgınım gectıgımız ay kontrolde rahım kısalıgı var dedı ama ne ölçümü sormamısım şaşkınlıktan kısalıktanda kaynaklı olabılır
Bet0142 Pcoslubiranne hımmm anladım kanamam yok cok şükür canım . Ama ağrı fena derecede 6.ayın ortalarında basladı benımde işte gün geçtikce coğalıyor bebişler buyuyor bırde kılolarıda baya iyi senın soledıgın gıbı gelıstıkce baskı coğalıyor galıba
Zeynep7777777 Pcoslubiranne bende 18. Haftamdayım vajina ağrım oluyo bazen sizin bu zamanlardada varmıydı
BMA Pcoslubiranne benimde genital bolgeme vuruyor saniyorumki hanj söylemesi ayip idrarim kacicak gibi hissediyorum normalmi buda kontrolume var daha
gulsahbaydemir Bet0142 ben kontrole gittiğim de çok şükür sıkıntı yok dedi geceleri oluyor mu peki sağ sola dönerken
Pcoslubiranne Zeynep7777777 evet vardi hep agrili gecti benim tanimlayamadigim bir yer agriyordu ic tarafta.
Bet0142 bebekteyaparimkariyerde yürürkende var bende işte korkuyorum erken doguma yol acar felan dıe yıne sen o konuda şanslısın yuruyunce gecmesi yanı
Bet0142 gulsahbaydemir kullanıyorum magnezyum bende . Peki vajınal muane etti mi ağrı var dıyince doktorunuza
Pcoslubiranne BMA hepsi normal korkmayin doktorunuz da soyler zaten size ben 9 ay boyunca agri cektim doktorum tek bir ilac bile vermedi bana.Icinde bir canli buyuyor kolay mi tabi ko agrin olacak zorlanacaksin derdi oyle de oldu.
BMA Pcoslubiranne saol canim icimi rahatlattin ozaman canımı sıkmama gerek yok gidince yinede sorafim
gulsahbaydemir Bet0142 yok hayır canım Bi sorun görmedi poposu aşağıda zaten renkli ultrasyona da girdim gittiğimde hiç bir sorun yok şuan da çok şükür