Siyah2418 ikincim253 ya maşallah senin yine büyük olan yardımcı olur 10 yaş iyidir . Benim 6 yaşında kızım 4 yaşında oğlum var Allaha emanet bu bakalım ne olacak cinsiyetini çok merak ediyorum yaaa🫠 sağlıklı olsun
kahve_cekirdek Pikachununannesi bende 6 haftalık olcam yarın bugun 5+6 ile kalp atışını duydum dünyanın en güzel tonuydu❤️🥳
ozbaby8 Htc03003 ben bir 11inde kan verdim 183 çıktı öyle öğrenmiştim sonra 16sında verdim 3079 çıktı artışı güzel olduğu için bekleyeyim dedim
Pikachununannesi ayzey1 benim de yarın 6+2 olacak.Keseyi görmek için gideceğiz ama kalp atışını da duyar mıyız acaba😍
Melike07 Herkese merhaba, Ben de 4+6 ❤️ Dün sabah doktora gittik. Karnımdan baktı keseyi göremedi. Beta istedi hâlâ sonuç çıkmadı. Kafayı yicem, sürekli e nabıza bakıyorum.
Pikachununannesi Melike07 Bu saate kadar çıkması gerekirdi sağlık ocağında vermediyseniz. Telaşlanmayın, geç görünebiliyormuş.
Pikachununannesi ayzey1 ayy harika. Tebrik ederim. Sağlıcakla gelsin inşallah. Darısı başımıza yarına çok heyecanlıyım bendeee:)
ayzey1 Pikachununannesi Allah razı olsun teşekkür ediyorum canım darısı başınıza inşallah yarın sende o minicik kalp sesini duyarsın ,🥰🙏
Pikachununannesi Melike07 ben 6 şubatta 4+3′te öğrenmiştim 78 ile. Tarihlerimiz kesin değil sonuçta adete göre hesaplıyoruz. Geç ovulasyon, geç döllenme olabilir. O yüzden bence telaş yapmayın artışı takip edin. Ben 15 şubata kadar hep 2 günde bir kan verdim.