ozlm1234_4 ozbaby8 bende çok kararsız kaldım berat kandilinde hamile olduğumu bildiğim halde tutmuştum baya kötü oldum şimdi emin olamıyorum
melilo1607 Ekim annelerine dahil oldum bende sanırım. Beta geçtiğimiz pazartesi 750 ydi 2 gün sonra doktr kontrol var . 1 hafta da sizce kese yada kalp atışı görülecek kadar yükselmiş midir hcg sat 3 ocak ama doktor geç döllenme dedi
ozlm1234_4 melilo1607 benimde geç döllenme 28 ocakta 674 ile hamile olduğumu öğrendim 2 gün sonra 2700 lerde çıkmıştı kese 30 unda gördüm 10 Şubat’ta da kalp atışı duydun geç döllenme olmuş şuan 6+5 im
miniminibebi melilo1607 kaç haftalık olduğuna bağlı kalp atışları eğer 2 yada 3 haftalık gibiyse usgde de kese çok görünmüyor bildiğim kadarıyla benim 2730 gibi bir şeydi mesela HCG 4 buçuk 5 haftalikti kalp atışlarını görmemiştik ama bebek ve kese görünüyordu ama forumda okurken bazı kişilerin daha geç görünmüs sanırım kesesi daha sonra gittiğimde 1,5 hafta sonra hem kendi büyümüştü hem de kalp atışlarıni duymuştuk
melilo1607 ozlm1234_4 ya ben ilk 4 şubatta 70 ile öğrendim 6 şubat 140 9 şubat 770 16 şubat kadın doğum randevu aldım hemen gitmek istemedim. Erken mi aldım randevuyu acaba 2 hafta olacak öğrenmem ile doktora gitmem arasında
ozlm1234_4 melilo1607 kese olusmustur görünür kesin istersen bı hafta daha bekle kalp atışını da duy öyle için daha rahat eder
buse2507 sudeborakk ayyy konudan bağımsız bende Ekim annesiyim 4 ay önce doğum yaptım geçen sene bu zamanlar sizler gibi hamileydim duygulandım🥲
aleynau sassolsobe22 inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini 🤗Vajinal olarak mı gördüler acaba çünkü benim Vajinal olarak görindi
Meliss- ozlm1234_4 ay maşallah darısı bana🥹😍 ben pazartesi gideceğim kontrole henüz duymadım 7+1 olacak gittiğimde inşallah görürüm ve duyarım dua edin ne olur belirtilerim de göğüs hassasiyetim bazen çok yoğun oluyor bazen geçiyor bu normal midir acaba sizde de böyle mi
byzkds Sat’a göre 5+2, beta 1542 değerle öğrendim görülmedi normal olarak pazartesiye tekrar gel dedi dr, dualarınıza talibim sağlıklı gebelik olsun benim ve herkesin🪷🥹
salihaturky 6+6 üç gündür bulantidan gözümü açamıyordum bugün kesildi bulantım bende şaşırdım acaba birşey mi olduu diye halsizlik ve meme hassasiyeti devam ediyor
Siyah2418 ikincim253 ya maşallah senin yine büyük olan yardımcı olur 10 yaş iyidir . Benim 6 yaşında kızım 4 yaşında oğlum var Allaha emanet bu bakalım ne olacak cinsiyetini çok merak ediyorum yaaa🫠 sağlıklı olsun
Zekiye079 sudeborakk bende 5 haftalık 2 günlük oldum dün doktora gittim keseyi gördü beta hcg degeri 9 şubatta 1195 ti dün tekrar kan verdim 1105e düşmüş doktor kese var bebek yok dedi boş gebelik dedi kurtaj gunu verecekti ben 1 hafta daha bekliyecem dedim doktora hayırlısı olsun hakkımızda 🙏🏻
sudeborakk ozbaby8 Doktorum bana tutmamda bir saknca olmadığını söyledi şifa olur bebeklerimize inşallah 🤍