gulogretmen sudeborakk benim geçti kabızlık azaldı ama kabızlık azalmaya başlayınca geçti şişkinlikte. tabi ben şimdi bulantıdan bir şey yiyemediğim için şişkinlik bu halden daha iyiymiş diyorum 😏
umay30 Selam kızlar 🥳 ben 5+6 yım. 5+5 te keseyi gördük. Doktora kalp atışı icin gitmeyi biraz daha bekleyeceğim . Rahim geride öne gelmesi lazım dedi. Progestan başlamıştık biz de. Sağlıkla gelsin bebislerimizz 💕
sudeborakk edaydnakgun evet karnımı bi görsen şok geçirirsin 😅 uyku hali zaten her yerde uyurum şuanlık kabızlık yok çok şükür 🙂↔️
zeynsh edaydnakgun şişkinlik kabız gaz hepsi var, göbeğimi gören 4-5 aylık hamile sanır niye böyle şişti anlamadım 🤣 geçer heralde hepimizde var okuduğum kadarıyla
Medineklndr Bende 4+6 dayım kasık ağrılarım vardı ama hafifledi bel ağrılarım ve bacak ağrılarım oluyor hafif bazen bulantı keseyi de hayal görmedim haftaya gidicem ☺️
sudeborakk Medineklndr evet bende de kese gözükmemişti 5+2de gözüktü görürsünüz inşallah az kaldı sabır 🥹🤍
nurgulllllll Ben de 5+2 yim keseyi gördük şükür ama bende tüm belirtiler var yorgunluk bulantı kasık ve bacak ağrısı şişkinlik kilo aldım hemen ayrıca karnım da çok gergin şiş. Midem kazınıyor gibi ve acıkınca hemen mide bulantısı da geliyor
sudeborakk nurgulllllll sanırım bu haftalarda şişkinlik normal sabah aç karnına bile karnım şiş uyanıyorum akşam 4 aylık hamile gibi 😝 neyse geçer umarım bir de sigarayı bırakma aşamasındayım iyice yemek istiyorum bana dua edin de bırakayım 🥲
nils_ sudeborakk Sağlıcakla gelsiiin 🙏🏻 bende geçen sene ilk bu zamanlar da hamileydim Ekim Annesi oldum duygularım canlandııı hamileliğimi çok özledim 🥲
eylem_c Merhaba bende 6+4 ümm ama bu uygulamayı ilk defa kullanıyorum forumu da yeni farkettim ne tam olarak acaba
kahve_cekirdek sudeborakk Merhaba bende 5+1 keseyi gördük pregastanım 2dir cok iyi ama betam çok yüksek ilk 237 ile ögrendim 1 gün sonra doktor istede 372 cıktı cok az ilerleme dedi zaten 48 saat geçince ypması gerekiyordu 5 gün sonra tekrar yaptım 3033 çıktı haftama göre 8 kat artmış oluyor szin nasıldı beta degeriniz
sudeborakk kahve_cekirdek ben beta 3 kez verdim ilki 41,97 2 gün sonra 110.3 3 gün sonra da 743.4 olmuştu keseyi görünce de vermedim artık tekrar kan Çok anlamıyorum ama ikiz gebelik olabilir mi acaba ?🥰
hilalaselll4 sudeborakk 5+3 olduk inşallah böyle sağlıklı ilerler hepimizin bende de ara ara kasık ve bel ağrısı oluyor baş ağrısı sürekli uyuma yüzümde sivilceler çıktı 6. haftanın içinde gitmek istiyorum kalbini dinlemek için 🌸🥹
sudeborakk hilalaselll4 ayy kız mı geliyor acaba annenin güzelliğini alırmış cilt problemleri olanların kız oluyor genelde 🥹🫶🏻
edaydnakgun sudeborakk ah canımmmm aynı ben gibisin insanların yüzüne bakarkenn bile aslında içimden uyuyırum ama Buda geçecek doktor kalp atışı için ne dedi ne zmaan duyarız dedi sana ?
hilalaselll4 sudeborakk bir kızım var canım onda hiç böyle olmamıştı ya çok güzelleşmiştim gören erkek annesi zannediyordu bunda sivilceler bastı beni 😅
sudeborakk hilalaselll4 demek ki o da batıl 🤧 çok güzelsin sağlıkla gelsin miniklerimiz inşallah bana da çok dua edin ilk hamileliğim korkuyorum biraz 🥲
cerenxertan sudeborakk ilk verdiginizde kaç haftalıktı ki tahminen bebek 3 haftalıkken değerim 3285 di tek gebelik değerlerle alakası bile olmuyoe şuan 12 haftalık 86 binde
hilalaselll4 sudeborakk Aynn batıl o zaten hurafelere inanmıyorum teşekkür ederim canım sen de çok güzelsin geçen ay düşük yaptım 😥 içimde hep korku var kalbini dinlemeden de geçmeyecek bu korku stres Allah yardımcımız olsun