duygumfoca ballim_dunya çnkü regliden snra ne zaman pik olacağı belli olmuyor ben reglim biter bitmez başlamıştım daha önce Regli bitminde 11. Gün olarak biliyordum ama öyle değilmiş
mavi343434 bebegimle_ben bugün akşam yapmadım yarın öğlen yapacağım atarım Burdan da , ama kasıklarımda anlamsız bir şekilde ağrı varmış gibi hissediyorum
bebegimle_ben mavi343434 gozun aydin sevin valla bu testler dogruyu veriyor bende bununla yapmistim kaset test
mavi343434 bebegimle_ben merhaba canım benim yumurtlama gitti vaka kaçırdım gibi dün yaptım tamamen silik
bebegimle_ben mavi343434 normalde pike yaklasman lazim insallah gorursun canim sen canim sen bu testi yapmadan once 2 saat once au icmeyi durduruyorsun demi idrarin seyrek olmamasi icin onemli
yenianne_adayl deniz_y 6 ve 7 gunde koyulasma var bence senin yumurtalamam gecmis 8 de ise catlama olmus
deniz_y yenianne_adayl dün doktora gittim yumurta 15 mm dedi şaka gibiydi, yarın tekrar gideceğim büyüyor mu diye bakacak. Reglin 10. Günü 11mm idi 26. Günü 15 mm. Benim hep geç büyüyor böyle
mavi343434  Öğlen daha koyuydu bugün 14.gün şimdi hiç bişey yok allahım kafayı yicem kaçırdım mı ya offff
smyyy95 mavi343434 canım geceleri bildiğim kadarıyla lh hormonu düşer yarın öğlen yap 2 saat öncesi sıvı alma belki belirginleşir benim de 13. Gün bugün hep aynı saate yapıyorum ben