ballim_dunya Kızlar ne zaman çatliycak bu cuma günü 14 mmdi sağ yumurtam 18. Günümdeyim hala tık yok 
ballim_dunya mavi343434 kaçıncı günündesin sen delircem artık ya hep pozitife yakın ama ortada birşey yok
bebegimle_ben ballim_dunya teste devam et canim pik gununu gorursun en son adet tarihin nedir ve dongun nedir ben hesaplarim piki gorcegin gunu
ballim_dunya bebegimle_ben Pcos olduğu içim döngümü bilmiyorum canım ama 25 Ocak - 30 Ocak arası adet gördüm
mavi343434 bebegimle_ben bende bende 🥲 1 şubatta regl oldum döngüm genel de 28 gün , ama bu ay 35.günde oldum regl çok gecikmiştim. 1 şubat regl oldum
bebegimle_ben ballim_dunya hmm dongu onemli canim ama sen teste devam et piki gordugunde yardimci olurum ger gun at buraya insallah❤️
bebegimle_ben mavi343434 uzulme canim onumuzdeki ay sureci birlikte takip ederiz insallah sana yardimci olurum canim onemli olan gec olsun guzel olsun rabimin bildigi vardir
yenianne_adayl deniz_y 6 ve 7 gunde koyulasma var bence senin yumurtalamam gecmis 8 de ise catlama olmus