elifsn23 Havin49_ görücü usulü aileler de biliyor insan daha rahat eder bir de birileri vesile olurken iki tarafı da tanıyıp iyi niyetli davranırsa sonu çok güzel oluyor sizinki de öyle olmuş maşallah 🌸
elifsn23 nyra maşallah ❤️ bence de hem arkadaş hem sevgili olabilmek çok kıymetli zaten iyi arkadaş olamadığın birisiyle bir ömür de zor geçer
elifsn23 Busra46____ çok şükür ki sonu güzel olmuş önemli olan da o 🤍 siz de doğru zaman gelince bir araya gelebilmişsiniz ne güzel 🌸
demirrleydi_ elifsn23 hahahah tabii canım illa olacak bişey yok 😀😀 benim durumumla çelişiyor o ayrı ben 6-7 ay boyunca abi dedim eşime halada bunun şakası yapılır
doublemom35 elifsn23 tanışma uygulamasından tanıştık uzun süre tel no instagram vermedim. Sonra niyetimin halis olduğunu bilsen numaranı söylerdin dedi 😅 halisi cümle içinde doğru bir şekilde kullanmasından etkilenip konuşmaya başladık. İsimlerimiz aynı çıktı tesadüf mü alın yazısı mı artık bilemiyorum. O Saim ben Saime 😊😊😊
melegim91 elifsn23 Bizimki yanlışlıkla başlayan bir ilişkiydi.Benim eşim arkadaşıma söylemiş ismimi vererek şu kızla beni tanıştırsana diye geldi bana söyledi bende daha önce görüp beğendiğim biriydi ama şaşırdım nasıl olur diye beklemediğim bişeydi çünkü kendi o zamanın tanınan kişilerinden bense kendi halinde yaşayan bir kızım o daha havalı kızlarla takılıyordu sonra öğrendim ki meğer eşim başkasını demiş ama isimler karışmış o tanışmak istediği kızla benim ismim aynı. Tabi arkadaşım beni zannettiği için numaramı veriyor eşim beni bi görüyor bu kız benim dediğim kız değil ama neyse bi konuşayım bakayım diyor öyle başlıyor benimse bu durumdan çok sonra haberim oldu.Lisedeydim ozaman hatta aramızda yüzükte takmıştık 😅 6 sene sevgililik döneminden sonra evlendik 13 senelik evliyiz 18 senedir eşimleyim yani 🥰
elifsn23 melegim91 maşallah nice nice uzuun yıllara 🤍 nasip işte neyin nasıl olacağı hiç belli olmuyor
sarilale123 elifsn23 yani evlilik kadar kısmet nasip işi diye boşuna demiyorlar dediğiniz gibi ikinci kez karşılaşmasak ya da o beni tanımasa, bambaşka olabilirdi aynı şehirde yaşayıp hiç karşılaşmadık tatilde karşılaştık.amin teşekkür ederim
MuratsefiKa elifsn23 ortak arkadaşımız yaptı ilk buluştuk kanım ısınmadı eşiminde aynı şekilde ama yinede konuşmaya devam ettik 🤣şimdi bebeğimizi bekliyrz 😍
elifsn23 MuratsefiKa maşallah 🤍 bazen insan ilk anda doğru insan mı diye korku yaşayınca emin olamıyor sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸
ogrenenanne elifsn23 twitterdan tanıştık 🙈 Onun fotoğrafını görür görmez çok hoşlandım ve hissettim,biz bu çocukla bir şey yaşıycaz dedim 😂 Çok şükür nisanda 2 yıllık kocam olucak kendisi, 13 günlük bebişim de kucağımda 😍
elifsn23 ogrenenanne maşallah sağlıkla büyütürsünüz inşallah ❤️ o yakınlık hissi bende de oldu ama bir şeyler yaşayacağımızı hiç düşünmemiştim eşimle
damlasv elifsn23 eski erkek arkadaşımla kavga bela ayrılığ uzaklaştırma çıkarmıştım tehdit ettiği için tekrar şikayetçi olmak adına emniyete gittim eşimde özel harekat onlar 2. Kattaydı ben 4. Kata çıkarken maskeli halinde saniyelik göz göz geldik sonrasında bekleme noktasında araç kontrolünde karşılaştık sosyal medyadan bulup eklemiş aynı günün gecesi yemeğe çıkmıştık 1 ay sonra evlenme teklifi etti 2 ay sonra nişanlandık 6 ay sonra evlendik garip bir olay aracı oldu