aysemomyy 3 Şubat 1212.6 6 Şubat 3249.8 11 Şubat 16367.7 Bu değerler tek hamilelikte normal mi acaba bu kadar artması yani İkiz falan ihtimali var mıdır Sadece kese gördük kalp atışı için yarın gidicem 6+1 deyiz 🙃
buketdeniz19 aysemomyy normal canım benimde 1 günde 2 katı çıkıyordu tek kese tek bebek vardı ikiz felan mı diye düşündük doktorda ikiz beta ile belli olmaz demişti bize
Melike3506 aysemomyy normal artmış zaten 2 günde 2 katı artması lazım sizinde öyle artmış. İkiz olması ultrason muayenesinde belli olur
Aleynaaaag aysemomyy ayyy maşallah, kalp atışı için erken olabilir bu arada bilginiz olsun duyamazsanız üzülmeyin lütfen
aysemomyy Deletedmom_8793 teşekkür ederim ☺️ değerler beni çok şaşırtıyor ilk gebeliğim olduğu için galiba
aysemomyy Aleynaaaag kaç haftada duyuluyor acaba ona göre gitmek istiyorum çünkü duymazsam ben aşırı stres yaparım 🥲
Aleynaaaag aysemomyy ben 6+3 de gittiğimde vajinal ultrason ile kese göründü fakat bebiş yoktu 7+2 de tekrar gittiğimde karın ultrason ile hem bebişi gördük hem de kalp atışını dinledik🫶🏻biraz daha sabır ederseniz 7.haftadan sonra gitmek en doğrusu olacaktır
elagndgdu aysemomyy kese gördükten sonra kan vermeye devam etmenize şaşırdım 😂 gayet güzel artmış olması gerektiği gibi. Benim de 2 günde nerdeyse 3.5-4 kat arttı ama ikiz durumu olmadı canım. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz
aysemomyy elagndgdu doktor istedi 🤣 başta kimyasal dendi kese yok dendi birde tsh değerlerim aşırı yüksekti bebek düşünmediğim için ilaca başlamadım ama aileyi katılmayı çok istemiş 🤣 o yüzden sürekli kanla takip edildi🤣
aysemomyy Aleynaaaag ay nasıl beklicem çok heyecanlıyım birde ağrılarım çok oluyor korkuyorum da karışık duygular
ozlm199393 aysemomyy 3 şubattaki değer ilk verdiğiniz kanmıydı ve korunmasız ilişkiden kaç gün geçmişti
ozlm199393 aysemomyy evet tek gebeliktir benimde 15 20 gün sonra verdiğim değer 1655ti ama kese gözükmez demişti doktorum
aysemomyy damla644 evet kasıgımda bıçak batıyormuş gibi oluyor hala devam ediyor progesteron hormonu düşükmüş ilaca başladı rahatlatır dedi :)
aysemomyy ozlm199393 benimde o şekilde olmuştu alt muayene ile bakıldı gözükmedi sonra su içip tuvalete sıkışık olana gittiğimde rahmimin yassı olduğu kese olduğu söylendi ☺️