Canankp feslegen50 normalde 26-27 günde bir regl oluyorum bugün 27.günüm dün veya bugün olmam gerekiyordu dün idrar testi yaptım
Canankp Sezei çok teşekkürler Allah razı olsun evet dikkatli olacağım hareket ederken, tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum 🙏🏼😊
cutebabymomm Canankp benim belirtim de regl olacak gibi sancılar girmesiydi meğer minik kızım yerini yapiyormuş
Canankp cutebabymomm yaa🥰🥰 bi oğlum var bir de kızım olsun isterim inşallah benim de kızım yer yapıyordur 🫠🫠
iremykn Canankp peki Dpo kaçtasın? Ben yumurtalama sonrası 10. Gündeyim 2 gümdür regl olacak gibi belim ve sol kasığım ağrıyor 🥹🥹
Canankp iremykn muhtemelen 30 ocaktı yumurtlama yani 20 gün falan geçmiş oluyor, ama beta 2 gün önce 18 şubatta 551 çıktı . 1480 değil 148 miş doktor yanlış görmüş , 13 şubat 148 16 şubat 333 18 şubat 551 beta
Canankp iremykn benim de aynı şekilde kasıklarım inanılmaz ağrıdı geçen hafta, her an regl olacakmış gibi bi basınç vardı hiç ihtimal vermemiştim o yüzden hamile olmaya sonra yavasladı kasık ağrısı
iremykn Canankp ben geçen ay kimyasal yaşadım bu yüzden test yapmaya da çekiniyorum geçen ay da belim ağrımıştı yine aynısı olur diye korkuyorum 🥹