Canankp Temmuz ayında hamile kalmıştım 29 eylülde kürtaj oldum maalesef kalp atısı ilk yetersizdi sonradan da durmuştu, ocak ayında korunmadık 2 gündür de aşırı regl sancısı çekiyorum bugün içimden test yapmak geldi sonuç böyle sizce ümitlenmeli miym
Sezei Canankp benimde son 4 5 gündür inanılmaz adet olucakmışım gibi ağrım vardı kuzum dün test yaptım ve pozitif çıktı kan verdim 81.55 çıktı seninkide o aralıkta olabilir hatta korkuyorumda o ağrı geldiğinde kesin kanama başlıycak kimyasal vs diye
cutebabymomm Canankp benim belirtim de regl olacak gibi sancılar girmesiydi meğer minik kızım yerini yapiyormuş
ikincibahar_08 Canankp hamilesin canım gözün aydın çizgi baya net belli benimde çok regl sancım olmuştu regl olacağım sanmıştım hamile olduğumu öğrendim
Canankp Happymami yaa🥹😊 kürtaj geçirdiğim için korkuyorum da bi yandan inşallah bu sefer sağlıklı ilerler
Canankp sarilale123 çok teşekkürler bir oğlum var kürtaj olan gebeliğinmde hiç idrar testi yapmamıştım oğlumdan sonra ilk defa çift çizgi görüyorum yani bir değişik mutlu oldum
Canankp Sezei ben de işte kürtaj yaşadığım için korkuyorum yarın kan vereceğim o zaman daha emin olacağım inşallah
Canankp ikincibahar_08 ben de kürtaj geçirdiğim için korkuyorum bide sancım olunca acaba test yanlış mı diye düşündüm testte silik çizgi görünce sancım da gitti sanki😂
Bykessra Canankp İlk hamileliğim kürtajla sonuçlandı benimde sonra çok şükür tekrar hamile olduğumu öğrendim yarın 30 haftalık olacağız inşallah. Kaybı olunca insanın yine aynı şeyleri yaşama stresi çok oluyor hareketleri hissedene kadar bende her an yine kaybedeceğim korkusu çektim. Her gebelik farklıdır ve genelde ikinci seferde çoğu kadın sağlıkla kucağına alıyor bebeğini. Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Sezei Canankp Korkma içini ferah tut inşallah birşey olmaz biz sadece yatıyoruz çok ayağa kalkmıyorum bu ara yorulmamaya dikkat et benimde geçen sene mayısta 5 haftalık bir kaybım var sağlıksız gebelikti bende çok korkuyorum ama yapacak birşey yok onun için şu an en korunaklı yer biziz zaten için rahat olsun bitanem ❤️
hicrankvckk Canankp evettt hamileisn bende yasıyodum regl olcam diye 15 gün test yapmadım en son yapınca gördüm hamileyim ama bildiğin regl sancısını yasadım hatta testte cıktı yok ya regl olcam deyip gittim hastaneye ultrosonda görünce inandım 😀
Canankp hicrankvckk ben de sanırım kan tahlilinde ve ultrasonda görünce inanacagim kan gelecekmiş gibi ağrı olduğu için her an kanamam olacakmış diye hissediyorum😊
Canankp Sezei çok teşekkürler Allah razı olsun evet dikkatli olacağım hareket ederken, tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum 🙏🏼😊