pervuzz Kızlar merhaba. 27+3 teyim. Son 3 gündür bebeğimi sürekli kasıklarımda hissediyorum. Hareketleri hep vajina tarafına baskı olarak vuruyor. Bu durumu yaşayan var mı aranızda? İlk hamileliğim. Biraz endişeleniyorum acaba erken doğum belirtisi mi diye
hafizebl pervuzz benimde öyleydi bebek doğum kanalına girmeye çalışıyordur doğuma hazırlık gibi düşünün
cansuvet 35+3 o kadar aşağıda ki tutsam çekip alıcam sanki ve KORKUNÇ acıyor 😂 Ama açılma vs hiçbi şey yok ahhaha
aleyy81551966 konudan bağımsız ama kusura bakmayın rahatsız ediyorum belim çok ağrıyor uyuyamıyorum hafif sıcak ne çok kaynar ne çok soğuk sıcak su torbasını belime koymamda sakınca varmı sizce 5 haftalık hamileyim
beyzanrbirce aleyy81551966 sıcak su torbası kesinlikle önerilmiyor , kasları gevşettiği için düşük riski oluyormuş vücudunuzu çok ısıtmayın, ılıksa da belinize iyi gelmez zaten magnezyum varsa kullanın
aleyy81551966 beyzanrbirce malesef yok doktora randevu da bulamadım yeni öğrendim belimin sağ tarafı ağrıyor uyuyamıyorum biraz koydum belime ama inşallah bişey olmaz
elelel Ben de kasıktaki baskıdan dolayı oturduğum yerden doğrulamıuorum. Yürürken cok canım acıyor. Yatakta bile dönerken canım gidiyor sanki acıdan
pervuzz elelel 29+1 oldum bugün. uyuyamıyorum şuan kasıklarda baskıdan sürekli tekme ve hareketleri orda
pervuzz aleyy81551966 ben hiç bel ağrısı yaşamadım keşke size yardımcı olabilseydim. normalde belinizde sıkıntı var mıydı ?
aleyy81551966 pervuzz hayır sadece bi kere enfeksiyondan dolayı ağrımıştı Bidaha hiç olmamıştı bide şimdi oluyor ben bugün biraz yordum kendimi ondan da olabilirmi yada yerleşmeye çalıştığı için olabilirmi
meryem4152 elelel 34+0 bizde ama ben bu ağrıyı 17. Haftamdan beri çekiyorum git gide artarak devam ediyor sanki bacak aram ayrılacak gibi oluyor inanılmaz bi acı zaman geçse diye bakıyorum