asil15 ahsnsna o yüzden erken öğrenmeye gerek yok bence zaten gebelik olsa bile 8 9 haftadan önce hicbirsey netlesmiyor
biryolcu0292gmailcom asil15 Bende adetime 5 gun kala yaptim negatif yarin adet günüm bugün yine yaptim negatif ama belirtiler var belirtiler olmasa üstüne düşmedim ama belirtileri olunca insan vazgecemiyor
ahsnsna biryolcu0292gmailcom geçen ay bende de belirtiler vardı ama olmadı 🥹bazen psikolojikte olabiliyor dediler inşallah sizde vardır
asil15 biryolcu0292gmailcom belirtisi nasıl oluyor gerçekten anlamış değilim regli ve gebelik belirtisi aynıdır sadece gecikme olur
mervea211 ahsnsna adetime 3 gün kala erken gebelik testi yaptım kesin sonuç verir dediler negatif çıktı regli gününde yaptım silik çizgi çıktı 2 gün geçtikten sonra yaptım çift çizgi gördüm
ayseakblt07 mervea211 benim döngüm 28 gün, regl günü yaptım negatif çıktı şu an 3.gün gecikmede hala yapmadım artık pozitife dönmez düşüncesiyle
dalyaluna35 Ilk hamileligimde dpo 10 aksami yapıp gölge cizgi gormustum dpo 11de kan verdim, Bu hamileligimde dpo 9da gordum dpo 10da kan verdim🌸
hilalemirrr bebegimle_ben şuan Dpo 11 deyim yapsam çıkar mı sizce ? çok merak ediyorum yapıp negatif görmekten de üzülürüm ne yapacağım bilmiyorum
bebegimle_ben hilalemirrr yap canim cikar benim ilk gebeligim 9 dpo da silik cikmisti yap derim uzulme bende cok uzulup agliyordum ama artik uzulmemeye karar verdim stress obur ayida etkiler canim o yuzden eger negatif gorursen guclu kal canim onumuzdeki aya saglam hazirlanirsin insallah ben olsam yapardim test bekletme derim bende merak ettim benimle paylasirsin❤️
ihomeesmile hilalemirrr Benimde aynı şekilde ben yaptım dün akşam negatif gördüm siz yaptınız mı test naptınız
dalyaluna35 hilalemirrr belli olur kuzum ama sabah ilk idrarla yapmak daha saglikli bence aksami geçir yarin sabah yap çünkü gun icinde aldığımız sivilar idrari seyreklestiriyor beta dusuk seviyelerde oldugu icin gece en azindan idrarda birikiyor 🌸