ahsnsna Arkadaşlar adet tarihinizden ne kadar önce test yaptınız ve sonuçlar nasıl oldu ? Gecikmeyi bekleyeyim diyorum ama çokta sabırsızım tecrübelerinizi merak ettim ❤️
asil15 ahsnsna regli günü bile negatif gördüm 3. Gecikmeden pozitif gördüm evt insan merak ediyor ama erken öğrenmek daha büyük stres bence gecikmeyi bekleyin
asil15 ahsnsna regli günü bile negatif gördüm 3. Gecikmeden pozitif gördüm evt insan merak ediyor ama erken öğrenmek daha büyük stres bence gecikmeyi bekleyin
bebegimle_ben ahsnsna 5 gun once cikar erken gebelik testinde durumuna bagli canim dpo hesaplaman lazim dpo 9 da silik cikiyor 10 11 dede canim
biryolcu0292gmailcom asil15 Bende adetime 5 gun kala yaptim negatif yarin adet günüm bugün yine yaptim negatif ama belirtiler var belirtiler olmasa üstüne düşmedim ama belirtileri olunca insan vazgecemiyor
hilalemirrr bebegimle_ben şuan Dpo 11 deyim yapsam çıkar mı sizce ? çok merak ediyorum yapıp negatif görmekten de üzülürüm ne yapacağım bilmiyorum
beyzaygun Ilk hamileliğimde üç gün kala yaptım ikincisinde yine üç gün kala yaptım üçüncüsünde âdetten bir gün önce yaptım dördüncüsünde adet günümde yaptım
asil15 ahsnsna o yüzden erken öğrenmeye gerek yok bence zaten gebelik olsa bile 8 9 haftadan önce hicbirsey netlesmiyor
buketdeniz19 ahsnsna varsada çıkmaz canım ben 1 hafta kala yaptığımda negatifti 4 gün kala yaptım pozitif çıktı
beyzaygun ahsnsna evet gördüm ilk hamileliğimde çok net gördüm bayağı koyuydu ama sonralarında silikle öğrendim hatta son iki tanesini baya silikle öğrendim sonradan koyulaşmaya başladım
aslig ahsnsna düzenli adet olan biriyim. Adet tarihime 5 gün kala erken gebelik testlerinden yaptım silik bir şekilde pozitif çıktı. Sonra adetim 1 gün gecikince kan vererek emin oldum.
ahsnsna aslig aslında en güzeli gecikmeyi beklemek ama işte bu süreç farklıymış yaşamadan önce yani beklemekte ne var gibi düşünüyordum ama öyle olmuyormuş 🥲
Ayse3324 ahsnsna ben adetten iki önce kan verdim sıfır çıktı ama baktım çok sancım var adetim 8 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı bence kesin olsun istiyorsan gecikince yapın