Baklavaseverim Alya05 Kahvaltımı yapmıştım havayı güneşli sanıp anneme gittim sonra yağmur da bir güzel ıslandım akşam da bir kaç eksiğimiz vardı alışverişe gittik günü kapatmaya hazırlanıyorum
Alya05 Baklavaseverim yağmurda yürümek güzeldir ya severim o havayı İyi yaptınız canm kolay gelsin iyi alışverişler diliyorum 😌
Alya05 benimsin21 Gün içinde de yiyorum aslında ben noodl hiç sevmiyorum tadına bile bakmıyorum ya Hindistan yemeği gibi geliyor bana 😁😁😁
benimsin21 Alya05 Aşırı bağımlı hale geldim ben çok seviyorum birkaç gün yemesem her baharatlı yiyeceklerde onun kokusu geliyor bana.
Baklavaseverim Alya05 Aşkım ne güzeli bebek arabasıyla korkunç bir şeydi bir de yaklaşınca annemlere bir rüzgar başladı gözlerimi açamadım cnsncnsdn
Alya05 Deleted33000 dikkat canım bebeğin küçüktür daha,regl bi gün bile gecikse insanın içine korku giriyor.
Alya05 Deleted33000 Benmde diğer kızlarda 40 günüm bitince kananam biterdi bir haftan sonrasında regl olurdum Şimdi 2 ayım oldu doğum yapalı lekelenmem oluyor daha
benimsin21 Alya05 Deniycm öyle evdekileri bitireyim daha yemem almam yoksa sadece nadl yemekle ölcm. Göbek yapıyor bide 🤦🏻♀️
Alya05 Baklavaseverim etrafı topladım bügün pek bişi yapmadım oturmakla geçiyor Birazdan kalkıp yemek yapacağım