Narina123 annekiz6141 Bir arayıp sorun orda ssvd ,makat geliş doğum suda doğum çok yapılıyor .Hesabında paylaşıyor .
gvnrzz annekiz6141 Allah merhametli insanlarla karsılastırsın, ssvd yapan tek hastane oldugu için ben de gidiyorum kaydım olsun nolur nolmaz diye. Ama hemsiresi de doktoru da o kadar iyiydiki
annekiz6141 gvnrzz Doğum alanı olarak çok büyük bir hastane zaten sıkıntıli gebelikte hemen oraya sevk ediyorlar biliyorum.. Ahh şanslısınız valla masallah inşallah hep böyle gider 🤲🌸
annekiz6141 2bebeliyim ahh evet biliyorum yeni ismini bilmiyordum 🙊 baktım arkadaşın dediği doktora doktor cidden mükemmel ama randevuları maâlesef dolu 🥺
gvnrzz annekiz6141 ssvd doktoru bulmak maalesef zor. Özelde de birine gidicem nehir bayrama bakalım. Siz de bulursunuz insalah oralarda
annekiz6141 gvnrzz benim eşimden özel sigortam var olmasaydı bende mecbur devlete gidicektim ama ben zaten istanbul da oturmuyorum Izmitteyim annemdeyken hazır bi doktora görünüp görüşünü almak vardı izmitte de var çok iyi bir doktor ona da randevu bulmak sıkıntı bakalım artık hayırlısı hakkımızda 🥰
esmacuk annekiz6141 İstanbul, Pendik, Bahçelievler Mah., Adnan Menderes Blv., 33 Adresi böyle tan tarif edemem galiba ama Pendik minibüsleri yanından geçiyor Özel sigorta var mı bilmiyorum
annekiz6141 esmacuk tuzla dan gidince solda kalıyor biliyorum tmm tmm 🥰 sigortam geçmiyor galiba orda maalesef