annekiz6141 İyi geceler annelerim sorum başlıkta şuan annemdeyim gidip konuşmak istiyorum 🥰 önerisi olan varsa yazar mısınız 🌸
esmacuk annekiz6141 Pendik medipol Aytekin muhammedaliyeva kendisi benim doğumumu yaptırdı çok memnun kaldım savaş de yaptırıyor öneririm
kvsr1603 annekiz6141 benim annemde Pendik’te oturuyor ben şehir dışındayım Zeynep Kamil de bu bölüm var oraya gitmeyi düşünüyorum bi muayeneye
Narina123 annekiz6141 merhabalar tuzla tusa hastanesi Melis koca var instegram hesabından bir bakın .Bende doğum için annemin yanına geldim bu hafta gidip doktorla tanıştım işini seven çok sıcak kanlı bir insan ben Orda yapmayı düşünüyorum .
esmacuk annekiz6141 İstanbul, Pendik, Bahçelievler Mah., Adnan Menderes Blv., 33 Adresi böyle tan tarif edemem galiba ama Pendik minibüsleri yanından geçiyor Özel sigorta var mı bilmiyorum
annekiz6141 kvsr1603 yengem orda doğum yaptı kadının kolunda lif yırtılması oldu.. Çok sıkıntılı orası bence ama memnun kalanda çok kişi var şans işi sanırım biraz da ya 🥰
kvsr1603 annekiz6141 ben ssvd yaptım afyondaydım o zaman şimdi 2 kere yapmak için yine destekleyen hekim gerekiyor
annekiz6141 kvsr1603 büyük bir hastane doğum üzerine evet ama dediğim gibi çok olumsuz şeyler yaşayanlar oldu ondan sıcak bakamıyorum sadece burası değil tabi bu özel hastane de de oluyor kuzum ozelde de atıyorum medical de bu sorunlar yasansa ordaki hastaneye de gitmem gibi gibi 🥰
annekiz6141 gvnrzz doktor yırtmış diye bir cümle kullanmadım sıkıntılı bir hastane dedim ben gitmem gidenlere ne dicem banane 😄
annekiz6141 gvnrzz doğum esnasında kolunda yırtılma oldu zaten ebeler cekistirmisler catala otururturken yani bu olay ozelde de yasana bilir.. Her hastane çok çok iyi diye bişey yok sans işi dediğim gibi Allah korkusu ve isini ehli ile yapanlara denk gelelim insallahh 🤲
annekiz6141 Narina123 orası nerde ki 🙄 hic duymadım valla annemde Tuzla’da oturuyor.. Benim özel sağlık sigortam var geçen özel hastane lazım bana 🥰
annekiz6141 gvnrzz işte diyorum ya sans mesela arkadaşımin ablası 24 haftalık doğum yaptı aylarca hastanede kaldı o abla çok memnun kalmıştı mesela o ekipten..
Narina123 annekiz6141 Bir arayıp sorun orda ssvd ,makat geliş doğum suda doğum çok yapılıyor .Hesabında paylaşıyor .
gvnrzz annekiz6141 Allah merhametli insanlarla karsılastırsın, ssvd yapan tek hastane oldugu için ben de gidiyorum kaydım olsun nolur nolmaz diye. Ama hemsiresi de doktoru da o kadar iyiydiki