ayssbb Normalde son adet tarihime göre 9 haftalık gebeyim fakat planlı bir gebelik olmadığı için sonrasında hamile kaldım fakat 8+6 da kalp atışını net duyamadı doktor geç döllenmeden kaynaklı olabilir dedi. Başına böyle bir şey gelen var mı
Tugceaker ayssbb geç döllenmeydi 9 haftalık öğrendim kalp atışlarıda yeni gelmiş dedi kızım olcak Allah’ın izniyle şuan 34 hafta 3 günlüğüm
yigit211 ayssbb bende pkos var 3.hamileliğim 3 ü de son adet tarihime uymadı hep geç döllenme dedi doktor canım seninde öyledir muhtemelen
kurkur ayssbb bana da kalbi yavaş atıyor dedi 6+6ydım ama 5+5e uyumlu dedi düşük olabilir haftaya bida gel dedi perşembe günü tekrar gidicem ama günler asla geçmiyor şu an bana
mommycharlotte ayssbb benim de geç döllenme idi pkos nedeniyle, sizin gibi oldum son adet tarihim 13 gün ileriye atılarak düzeltildi. hiçbir sorun olmadı 35+2 olduk hiç endişelenmeyin🐣
gulsedarslan Benimde başıma geldi geç döllenme sonucu 6+4 de kadar kalp atışı duyulmadı kesede bile gözükmedi 1 hafta geriden geliyordu smdı 13 haftalığız 🙏🏻❤️
seeviim Benim de böyleydi 23 temmuz olan regl tarihimi 5 ağustos olarak değiştirdiler. Büyümesi de bu tarihe göre doğrusal devam etti
gulsedarslan Çok şükür bir sorun yok geriden gelen haftasıda tamamlandı 8 haftadan sonra net herşeyi oluşur bu donemde 0 stres iyi düşün kötüyü çağırma hatta boş kese olabilir dedi doktorumuz 🥹🙈
busraucdag Ben de şimdi hamileyim. Son adet tarihime göre 7 hafta 5 gün hamileyim. Ama doktor ölçümüne göre 6 hafta 6 gün. Ve 6+2′ de kalp atışı duyduk bundan önce vajinal ultrason ile kese gördük zar zor. Doktorum geç döllenme dedi.
ayssbb adet tarihime göre 9 haftalık olan bebegimin kalp atışları cihazda duyulmadı bu yüzden sağlıklı bir gebelik olamayabilir bebek içeride gelişmiyor olabilir dediler
yigit211 ayssbb benim son adetim 29 Ekim mesela doktor dedi 11 Kasımı baz alacaz arada 2 hafta var geç döllenme çok olan bişey inşallah öyledir canım