Bbgg Kızlar hamileliğim boyunca gebelikte ishal gördüm . 1-2 gündür kabız gibiyim bağırsak düzenim tamamen tersine döndü. Sabahları regl ağrısı gibi hissediyorum bazen akşamları ise makatıma bir baskı tuvaletim var hissiyatı geliyor . Bazen makata baskı olduğunda kasılma oluyor bazen karnım kasılmadan alta baskı hissediyorum . Doğum sancısı böyle mi oluyor yoksa karnın kasılması mı gerekli?
defnoloj Bbgg benim karnım kasılıyordu taş gibi oluyordu ama düzensizdi öyle doktora gitmiş nst de sancım olduğunu öğrenmiştim. Kaç haftalık
1cey Bbgg doğum sancısı regl sancısına benziyor evet, ama onun kaç katı gibi düşünün 😅 zamanla artıyor tabi, doktorunuzla takipte kalın genede🌸
Bbgg Es07 37+2 yim , bazı akşamlar sırtım aşırı ağrıyor her gün farklıyım yani gündüzleri daha rahatım akşamları geceler çok ağrım oluyor 🫠
Es07 Bbgg Belim müthiş ağrıyor 32 den beri pelvis kemiğim şiddetli ağrıyor 38 olduk daha gelen giden yok
Bbgg Es07 ya gelseler sağlıkla artık 🥹 bana dün rahim ağzın incelmiş dedi çatıya baktı felan , bi de kasık bölgemde hissediyorum bebeğin bazı hareketlerini, kemiğe vuruyor sanki sizin de öyle mi
Es07 Bbgg Uzun zamandır öyle benim😮💨 Sanırsın yürüyünce çıkacak o an😂 Bana açıklık yok denildi 10 gün önce Tekrar bakar mı ki yarın sence çatı?😬
Bbgg Es07 nst de sancı çıkmazsa bakmaz 🫤 benim ilk gebelik çatım uygun mu diye baktı dün, geçen hafta da nst de sancılar çıkınca ebe vajinal muayene yaptı açıklık kontrolü o çatıdan daha zordu açıklığı öyle farketti