defnoloj Basaknur44 çok önerildi bana onun üzerine 3 defa gittim her defasında da reddedildim. çok gıcık bi yer kaç defa riskim var diye muayene olmak istedim hemşiresi midir nedir doktor yerine herşeye muhalefet. Amniyosentez olursun diyo. Muayene olayım belki doktor gerek görmez diyorum doktor kendisi sanki mübarek herşeye bi yorumu vardı. Ücretli zaten muayenesi o halde bile bakmıyor. Allah kimseyi düşürmesin. Diyarbakır’dan tanıdık doktor aradı hemen gelsin bakayım demişti. Bende tanıdık olunca nasıl vakti oldu hayret dedim sinirlendim yine de gitmedim
sentinuss Basaknur44 Ayın 26 sında randevum var Rauf hocaya ilk defa gidicem. Randevu almak çok zor 9 haftalıkken randevu aldım gideceğim hafta 26 haftalık olucam
1ogrencianne Basaknur44 2019’da detaylı ultrason yaptırmıştım. Sert biriydi ve sorduğum sorulara tersleyerek cevap vermişti. Umarım sizin güzel geçer 🤲🏻
0925 Basaknur44 benim Serklaj islemimi yapti ve kendisinin himayesi altında 3.5 ay hastanede yattım kendisi dogumumu yaptırdı
Basaknur44 defnoloj ya benim de riskim var 33. Haftadayım acaba bakar mı diye düşündüm. Sinirli biriyse işim zor
defnoloj sentinuss ben detaylı için normal kadın doğuma randevu aldım o hastaneden. Ordan doktora detaylı randevusu almak istiyorum dedim beni perinatolojiye yani Burak hocaya sistemden yönlendirdi gittim ajandadan randevu verdi. Sonrasında risk çıkınca zaten artık ona muayene olmaya başladım. Birden fazla mhrs de muayenem olduğu için sistemde boş randevu olunca direk alabiliyorum artık
hkyigit sentinuss 12 13 haftayken doktora söyleyin size perinatolojiden yeşil alan açsın. Burak beye muayene olun detaylı için randevu istediğinizi söyleyin ajandadan randevu veriyorlar.
0925 1ogrencianne kendisi çok insancıldir aslında o kadar çok iş yükü ve kurtarması gereken hastası varki o yüzden stresi çok doktorun kendisi beni 3.5 ay hastanede yatırdı takiplisiydim muayene esnasında soru sormaya kızıyor evet ama benim bebeğimi ve oradaki riskli hamile kişilerin bebeğini kurtarmak için canla başla çalışıyor detaylı bakıyor her muayenede ve ortalama 40 dk
sentinuss defnoloj Ben de detaylı için kendi doktoruma söyledim, alan açtık gidip randevunu alabilirsin dediler. Burak hoca sanıp randevu aldim, meğer radyoloji uzmanına yönlendirmişlerdi. Radyoloji uzmanı baktı detaylıma ve hiç memnun kalmamıştim
defnoloj sentinuss Burak hocadan genel olarak memnunum ama detaylı nasıl yapıyor onu bilmiyorum henüz
Basaknur44 defnoloj detaylıyı Burak hocada yapmıştım gayet iyi ilgilenmişti. Her şeyine baktı. Fotoğraf çekebilirsin demişti bebeğin yüzünü ilk defa orda görmüştüm. İyi birisi
sentinuss Basaknur44 Arkadaşlarım gittiler ve çok naif biri dediler, çok ilgiliymiş. Yıllar değiştirmiş mi acaba 😀
1ogrencianne Basaknur44 belki bana öyle denk gelmiştir. İnsanın günü gününü tutmuyor çünkü, sinirliydi o zamanlar 7 yıl geçti 😊
0925 Basaknur44 sağa dön kızım diyordu sola dön kızım diyordu riskli gebeydim ben Rauf hoca benim şansım diyorum bebegimi bana sağlıkla verdi 19.haftadan 32+6 hastanede yatirdi ve hergun kontrole geliyordu odama sagolsun