yagmurselimoglu meryemmuhammetali sigara kullandınız mı gebelikte ben kullanıyorum kalpte deliğe o mu sebep oluyor acaba. 😔😔
K-1997 yagmurselimoglu hayır değil kuzenim hiç sigara kullanmaz bebekte kalp delikliği vardı bide plesantası erken koptu nerdeyse bebeğini kaybediyordu herşeyi sigaraya bağlar doktorlar tabiki zararı var ama bu bebeğin genetiği yapısıyla alakalı bir durum
Fizikcifizik umut123456 fetal dna kromozom bakıyor. Benim mantığıma gore yanlis olma ihtimali cok dusuk. Yalnız soyle bir durum olabilir, fetal franksiyon oranı yetersiz ve sınırda geldiyse test bunu tam doğrulukta olcememis olabilir.
Fizikcifizik umut123456 elimizden gelen bu canım. Daha karnımızı açıp bakacak halimiz yok. Doktorum ama fetal en güvenilir artik daha yapacak birsey yok. Kapıdan çıkıp başımıza birsey gelmeyeceğinin garantisi yok demişti. Takmayın kafanıza.
umut123456 Fizikcifizik evet canm doğru söylüyorsun inşallah sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucağımıza hepimiz 🤲
mamiali Glyk evet 9 gün önce doğum yaptım çok şükür bebeğim sağlıklı down sendromlu değil çocuk kardiyolojisinede gösterdim ondada sorun çıkmadı herşey yolunda çok şükür