Semilk05 Masalmom_ ya bende öle bi anda burdu yedim. Sonra evde yaptım sizde yapabilirsiniz tek seferlik nefsinizi köreltmek adına yiyin alıp
Ulkumom Masalmom_ valla siz bilirsiniz ben fazla pimpirikli olabilirim siz bilirsiniz sizin bebeğiniz sizin nefsiniz ben ufacık bir yeşil ışık yaksalardı doktorlar gömerdim valla 😅
bsrfrkn09 Masalmom_ doktoruma sorduğumda etsiz diye satılan markaların içeriğinde soya (et tadı verenler) olduğunu ve bununda zararlı olduğunu söyledi içeriği temiz olan bi yer varsa oradan veya evde kendi yaptığınız çiğköfteyi yiyebilirsiniz demişti.
ikbalnur Masalmom_ Yiyebilirsiniz bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum. İlk gebeligimde yedim şu an 2.gebeligim bunda da yedim canım istese yine yerim 🤣
Dsrh Bende 4 aylık hamileyim şimdiye kadar ayda haftada bir kez yemisimdjr yeşillik falanda dikkat etmedim insallah sorun olmaz 😁
damla74 Masalmom_ valla ben 6 haftayken 2 tane dürüm yedim bi yiyişte çok canım istedi bişey olacağını sanmıyorum
ecemciik Masalmom_ valla ben yemiştim, haftasını hatırlamıyorum, ama ben her haltı yedim, sushi dışında 😅 Sadece aşşşşşşırı miden yanar, bir kaç gün çekersin yanmasını
aselbalim Masalmom_ ben ilk kızımda herseyi yedim açıkcası abur cuburda sucukda ve hiç bir sorun yaşamadım ve ilk kızımda ben çiğ köfte sevemeyen biriyidim bol bol çiğ köfte yedim ikinci hamileliğim şuan 37+1 ve yime aynı şekilde hiç bişeyden kısmadım canm ne çektiyse yedim tabi sucugun iyice pişmesine dikkat ettim sadece bi sorun yine yaşamıyorum
1cey Masalmom_ temiz bilinen yerden yersen ve etsiz olursa bir şey olmaz, en temizi kendin yapıp yemek tabi ama dışardan da bir şey olmaz