bsrbrkysr184_ beautiful_ yarın kontrol var bakalım ne diycek 23 mart 16 mart arası şuan ama 23 mart geç oluyor bayram tatiline geliyor o kadar karışık ki
beautiful_ bsrbrkysr184_ evet ya bayram gelince herşey birbirine giriyor temizlik falan kim yapacak kuzum
bsrbrkysr184_ beautiful_ temizlik ablam gelcek pazar günü sonra annem 1 hafta kala gelcek bakalım o şekilde olursa el birliğiyle yaparız ama doğum bayrama gelirse sıkıntı doktor olmuyor fln
beautiful_ bsrbrkysr184_ çok güzel valla kuzum inşallah herşey istediğin gibi olur kolay güzel doğumların olsun bebeğim ❤️
bsrbrkysr184_ beautiful_ teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim 🥰😘 Rabbim sanada sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🥰
Deleted33000 beautiful_ hahahah evet erkek çocukları daha dağınık yatar derler ama benim kızım da çok dağınık yatar ona ilk baza aldığımızda kaç defa yere düştü 😂😂😂😂hiç üst örtmez uyurken ama uyanıkken yorganla gezer 😂😂
beautiful_ bsrbrkysr184_ anneannesi konuşması Bim postundaydı ya ondna aklım karıştı 😂😂 yok kuzum gelemiyor eve bakan yok diye falan ama bu sefer doğuma yakın gelmeyi düşünüyor ama normal olacağını düşündüğüm için ne zaman gelecek nasıl olacak bilmiyorum