aybike2212 beautiful_ yani tabiki tercih meselesi ama vaktiniz var daha acele etmeyin sonra bir bakmışsınız dünyanın eşyasını almış oluyor insan
bsrbrkysr184_ beautiful_ yok beybim onu ayrı almıştım alından doğru sonuç vermiyor doktorun kullandığını almıştım 😆
bsrbrkysr184_ beautiful_ hem kulak hem alın ölenlere bak bi istersen ikiside olmuş olur ben ilk alından aldım çok sevemedim kulaktan daha doğru oluyrms
Deleted33000 beautiful_ benim minik uyuyor yatağımı ele geçirdi resmen kız gece bı uyanıyorum ya ayakları tepemde yada kafa kafaya vermişiz😂😂
Deleted33000 beautiful_ dağınık yanında toplu kalır kız sabaha kadar onu duzeltiyorum düşecek diye korkuyom bazen 😂😂
bsrbrkysr184_ beautiful_ bilemedim bebişte öyle olur mu ki ikisi de kullanırım ben kendimde kullandığım için 😅
Ozgebtn Es07 renklilerden de çıkmıyor o lekeler zıbın dediğinde zaten bir iki ay giyiyor sonra küçük gelmeye başlıyor o yüzden en güzel beyaz tertemiz 👍🏻
beautiful_ bsrbrkysr184_ bencr bebişte aynı abisi gibi olacak Allah korusun oğlum gibi hastalanmasında o günleri tekrar yaşamak istemiyorum 🥺