Es07 beautiful_ İnsan minicik şeyleri görünce dayanamıyor🐣 Çok erken sizin için 🤗 İlla almak istiyorsan beyaz al canım🐣 İki cinsiyet de giyebilir🤗 Ay hayırla güzellikle sağlıkla gelsinler inşallah😌
beautiful_ Es07 malesef ki dayanamıyorum beyaza da karşıyım oğlum da bir çok zıbın vs hepsini attım kirleri çıkmıyordu özellikle kakaları 🤭 bebişlerimizin hepsi sağlık ve sıhhat ile gelsinler ❤️
Ozgebtn Es07 renklilerden de çıkmıyor o lekeler zıbın dediğinde zaten bir iki ay giyiyor sonra küçük gelmeye başlıyor o yüzden en güzel beyaz tertemiz 👍🏻
Es07 beautiful_ Beyazda çıkmıyor diyorsun ya Renkli çamaşırda nasıl çıkıyor Anlayamadım Hep beyaz almama kaç puan 🤪
beautiful_ Es07 açık renkler de çıkmıyor zaten kuzum ondan ben hep koyu renkler tercih ediyorum oğlumda da öyle açık renkler nadiren alıyorum benden beyaza puanım 10 üzerinden 4😂
beautiful_ Es07 inşaAllah lekeleri çıkartabilirsin kuzum valla elimde çitiliyordum çıkmıyordu hele ek gıda zamanı kıyafetlerden tiksinmiştim 😂
beautiful_ Alya05 evet kuzum burada AVM vs yok diğer yerlere de güvenmiyorum oğlum için de kendim ve eşim için de sürekli internet üzerinden yapıyorum