beautiful_ 14+3 olduk ama ben birşeyler almak istiyorum kendimi tutamıyorum sürekli kendimi birşeyler ararken buluyorum napsam alsam mı ya akıl verin yoksa çıldıracağım 😂😂😂
ebruu1616 beautiful_ hahahaha aynı ben favorilerim dolu sepete atıp geri çıkarıyorum daha cinsiyetimiz belli değil (16+1) bi pişik kremi, reflü yatağı bide bi kaç oyuncağımız var 🤭😬🤷♀️
Deleted33000 beautiful_ az daha büyüsün al tabi çok da geç kalma hazırla dursun son haftalarda yorulma dinlen bol bol
beautiful_ ebruu1616 inanılmaz eşya doldu benimki hepsi de unisex bı kaç tane kız eşyası bizim de cinsiyet belli değil hâlâ ve oğluşum olduğu için bir kaç eşyamız da var 😂
ebruu1616 beautiful_ ille alcaksan bebek arabası puset beşik biberon bez ıslak mendil böyle şeyler al bari kıyafet alma 🥹
beautiful_ bsrbrkysr184_ bende diyorum bez biberon puset müslin örtü kundak falan alayım en azından yoksa deliricem 😂😂
beautiful_ ebruu1616 bebek arabası almam burada kullanmak imkansız ama puset alıcam beşiğimiz de oğlumda annem almıştı örtülerini anneme yolladım Annem yeni örtüler diktircek
bsrbrkysr184_ beautiful_ aynenonlar fixs zaten belki beyaz zıbın fln 😅 biberonları fln ben yol dönmeden aldım zam gelmeden çok iyi oldu şuann2 katı olmuş
ebruu1616 beautiful_ tamam bez falan alabilirsin ya nolcak kıyafet dışında küvet biberon alınabilir mesela bende indirim takip ediyorum yavaştan başlıcam 👯♀️
beautiful_ Deleted33000 bayramdan sonra perinatolojiye gitmeyi düşünüyorum ondan sonra kesin cinsiyet belli olur ya kıyafete o zaman başlarım