Melikesultan Nerdesiniz kızlar evi toplayıp yatanlar,riskli gebeliği olup yatarak geçirenler,doğuma gün sayanlar ,bebişleriyle uğraşanlar 😘😘 nerdesiniz
Elif7781 Melikesultan bir evlatcigimi uyuttum evimi topladım yarına olucaklari hazır ettim karnımda ki prensesimin tekmelerini sayiyorum cok şükür 🥰
hunilimom Melikesultan bel ağrılarından uyuyamiyorum pozisyon arıyoruz hanfendi ile oda bi oraya bi buraya donuyor içerde neler yapıyorsa artık 2 gündür hiç keyfim yok 😂😂 bol yatıyorum yorgun hissediyorum kendimi havadan mi nedir bilemedim
Melikesultan Busrababuz bugünümüzede şükürler olsun derin derin nefesler al rahatlatıcı kısık sesle müzik aç ve dinlenmene bak (imkanın varsa )
2405 Melikesultan Doğuma günler kala burdayım 🙋♀️ Güzel geçiyor ama bugün çatı muayenesi oldum kanala girmemiş bebek nerde sancım cıkdı 38+1 deyim uyku yok 🤦♀️ Sen nasılsın canım
Melikesultan 2405 şükür allaha iyim uyku tutmadı bugün normalde 10 da sızıp kalıyordum koltukta ama bgün uyku yok temizlik takıntım başladı gene sil orayı sil burayı 🤣🤣
Umudumccc Uyku yalan olanlardanım çok uykusuzum ama ağırlardan uyuyamıyorum birde erken Doğum gibi görünüyor düşünceden hiç uyuyamıyorum sağlıkla alırız inş kızlar kucağımıza 🙏
Melikesultan Umudumccc inşallahh bende ikinci cocugumu 6 aylık doğum yaptım herşey geçio onlar büyüyo sadece dua et 🙏🏻🙏🏻
kevseracer Umudumccc ilk benimde kızım var bende cok istiyordum cok şükür nasip oldu 3 yaşına girecek rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸
Elikkk 27+3 Çok hareketli bebeğim bu gece konuşuyorum sanki beni duyup tepki veriyor şikayetler hep aynı herkeste olan şeyler idare ediyoruz